Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, Férfiak! Mikor mondjátok egy nőnek (magatoktól), hogy gyereket akartok?
Szakítás utáni béküléskor hangzott el egy ilyen mondat:
Akarok tőleg gyereket, de nem most!Komoly válaszokat kérnék.
Amikor tényleg akarjátok vagy csak tudjátok,hogy a partner akarja?
Én soha sem akartam eddig gyereket, de minden pasi azzal ba*zogatott, hogy ő gyereket akar!!!!
Az összes pasi gyereket akar.Ez a mániájuk, nem hagyják az ember lányát élni.
Azért kérdezem, mert elvileg csak akkor mondunk ilyet amikor szeretjük a másik embert, most meg megint szakított velem illetve nem most, nem is kaptam igazán második esélyt. :(
Én pedig azt hiszem nem tudom magam túl tenni rajta. A felesége akartam lenni és igen gyereket szülni neki..szeretem:(
Így van ezt sokan elrontják azt hiszik egy gyerek megoldás és ezt a lehetőséget a legtöbbször a nők szokták választani , igen a nők tuti kapok kritikát de többségében a nők választják a gyereket mint mentőmellény. - De nagyon nagy baromság!!
Megmondom őszintén, hogy én csak akkor akarnék gyereket , ha már tuti és biztos az anyagi háttér, a lakás vagy a ház biztos hogy miénk és nem kelle leköltözni vagy mást venni. Szóval én először a stabil alapokat teremteném meg , hogy a gyerek ne szenvedjen semmiben sem hiányt, és mi se éhezzünk, és ki tudjuk fizetni gond nélkül az összes számlát.
Nem akarok gyereket. Nem is mondom egy csajnak se és ha ő szeretne és emiatt ütnék egymást a kívánságaink, akkor inkább megbeszélném vele, hogy van-e így jövője a kapcsolatunknak. Ilyen hülyeséggel soha nem fognék meg csajt, ha nem akarok ő meg akar, akkor jobb nekünk külön...
20F
Van, aki megvezetni akarja ezzel a nő és van, aki komolyan is gondolja. Szerintem, ha szakítás után hangzik el az nem igaz csak megtartani akarja a nőt valamilyen okból. Azért mondom ezt, mert a gyerek utáni vágyódás bármelyik fél részéről tapasztalható még a kapcsolatban.
Én 28 éves pasi vagyok, van gyerekem és tudatosan terveztük. pont a tudatos tervezés szerintem, ami a legnyilvánvalóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!