Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (20-25)! Ti szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
Ha igen, kb. hány év múlva? Kort is írjatok légyszi.2013. máj. 27. 12:06
2/20 anonim válasza:
Igen, de majd csak évek múlva, a 24 évemmel még eléggé nagy gyerek vagyok én is :)
3/20 anonim válasza:
Igen, valamikor 30 éves korom után.
Kor
4/20 anonim válasza:
akkor szeretnék ha el tudom rendesen tartani öt is és az anyját is. Elötte semmikép.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi :D Szükségem volt arra, hogy ennyiszer leírva lássam, hogy kor :)
2013. máj. 27. 12:11
8/20 anonim válasza:
Erre a világra felesleges gyereket csinálni. Egy olyan országba ami halálra van ítélve? Hogy járhasson olyan iskolába ahol majd ő meg még 3 gyerek lesz magyar, a többiek a többségben lévő kisebbség. Aztán felnőttként melózhasson havi 100-ért (az infláció miatt az olyan lesz, mint a mostani 47 ezer) ráadásul rengeteg dolog meg fog szűnni ami ma nekünk még természetes. Mióta élek - 21 év - már sok ilyen dolog tűnt el és még több fog. Lásd a kanadai iskolában eltörölt anyák napja, a nagyon hűdekorrekt közlekedési lámpák az USA-ban vagy a digitális himnuszok.
9/20 anonim válasza:
Régen úgy gondoltam majd 21-22 évesen, 20 évesen, hogy majd 25 évesen, 25 évesen, hogy hú 30 évesen már tuti szeretnék. Most úgy gondolom, hogy lehet, hogy 35-40 éves korom előtt nem szeretnék, mert egyszerűen nem férne most még bele az életembe egy gyerek úgy, hogy ne legyen semmiben (főleg a jó apában) hiánya.
27/F
10/20 anonim válasza:
egyben gondolkodjon el mindenki, mert minél nagyobb a korkülönbség annál kevésbé értik majd meg egymást N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!