Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki ez hogyan megy ilyen könnyen? Nekem miért nem?
Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel pár hónapja ismerkedtem meg.Találkozni hetente tudunk.Voltak gondok közben,és ő lefeküdt másokkal,de megbocsájtottam bizonyos okokból,most nem is ez a lényeg.Múltkor kipróbáltam,hogy találkozom mással.Sétáltunk,megakarta fogni a kezemet,de azt sem engedtem,ahogyan csókot sem,mert a másik srác volt végig a fejemben.Akkor ő hogyan tudott mással lefeküdni,mikor nekem még a szájra puszi sem ment volna más sráccal?
Ne gyertek azzal,hogy ő más típus,és hogy nem vesz engem komolyan,itt nem erről van szó.A kérdésre válaszoljatok,és normálisan!
Szerintem te többet érzel iránta, mint ő teirántad. Ha tényleg komolyan gondolná veled az ismerkedést, akkor nem feküdt volna le közben mással. Szerintem csak szédít, de tudom ezt most úgy sem fogod nekem elhinni, mivel szeretnéd azt hinni, hogy te legalább olyan fontos vagy számára, mint ő a te számodra.
2013. máj. 27. 11:44
2/10 anonim válasza:
Mert ő nem szerelmes beléd, ez ilyen egyszerű..
2013. máj. 27. 11:50
3/10 anonim válasza:
Abból, hogy megcsalt többször is, neked mi jön le?
2013. máj. 27. 11:50
4/10 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg,mert nem jártunk konkrétan.Bosszúból feküdt le másokkal,de nem értem hogyan ment ez neki.
2013. máj. 27. 12:02
5/10 anonim válasza:
A harag elég intenzív érzelem.
2013. máj. 27. 12:07
6/10 anonim válasza:
Tegnap néztem újra a "Csúf igazság" című filmremeket. Nézd meg egyből tisztábban fogod látni a női-férfi kapcsolatok mibenlétét:)
2013. máj. 27. 12:36
7/10 anonim válasza:
Bosszúból, jézusom:) Fel kéne nönie...
2013. máj. 27. 13:32
8/10 A kérdező kommentje:
Azt hogy érted,hogy a harag elég intenzív érzelem?
Már láttam a Csúf Igazságot,majd megnézem még egyszer akkor.
2013. máj. 27. 13:53
9/10 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy ha haragszol valakire, nem gondolkodsz tisztán, elszáll a realitásérzék.
Ettől függetlenül szerintem is gyerekes dolog bosszúból megcsalni valakit, le lehet ezt máshogy is rendezni.
2013. máj. 27. 16:38
10/10 Synesztro válasza:
25/F Ehhez én csak annyit fűznék, élő példámból adodóan, hogy én a házasságom legelején közöltem a nejemmel, ha megcsal, 3szorosan adom vissza. 3szor csalt meg, (amiről tudok is),de inkább elváltam, mint hogy megtegyem, pedig lett vna alkalmam hogy betartsam az ígéretem, de én szerettem őt, és túlságosan is rajtam volt a kis rózsaszín szemüveg. Ő is azt mondta, hogy bosszúból csalt meg, csak éppen a bosszú okát nem tudta soha megmondani. Egy szemét r.banc volt és ennyi, ezt mostmár a fél megye is tudja, mert mostmár ebből is él. Egy megcsalásra sincs jó indok, de ez az én véleményem.:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!