Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy olyan könnyen?
Figyelt kérdés
Hát arról lenne szó hogy 16 éves létemre és ahoz képest hogy srác vagyok eléggé aggódós, problémázós, és nagyon érzékeny vagyok. Még a legkisebb apróságból is nagy dolgot tudok csinálni hogyha olyan témával van kapcoslatban mint pl a mostani. Ezt inkább nem írom le mert igazából nem is annyira nagy dolog megitn cska én csinálok elefántot a bolhából csak abban kéne segítség hogy hogy tudnám túltenni könnyen magam a dolgokon?:S mert megint ami most történt nem nagy cucc mégis itthon depizek rajta. menni meg azért nem tudok mert már mindenki leszervezett ilyenkorra mindent. abban kéne segítség hogy hogyan tudnám könnyen túltenni. már barátnőm is modnta hogy ne legyek ennyire érzékeny mert ez már túlzás. kérlek segítsetek2009. dec. 31. 20:13
1/2 anonim válasza:
Egszerüen amikor te is tudod hogy most felhuzod magad ...menny valami üres helyre ordits egy nagyot és utána meg már röhögni fogsz magadon hogy hopgy lehetsz ilyen hülye hogy ordibálsz a lakásban ....jobbra számitottál? :) nekem bejött ^^
2/2 anonim válasza:
minek akarsz változtatni? olyan vagy amien. nem kell senkire hasonlitani azt cső.
kül meg kinövöd xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!