Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtek amikor ott aludt nala, vagy ez nem megy ilyen könnyen, h előtte évekig baratok voltak?
Te nem hiszel a fiú-lány barátságban (ami alapból hülyeség), bár itt az élő példa rá, hisz már gyerekkoruk óta barátok; magyarul nem hiszel a barátodnak, alapból nincs meg a bizalom. Nem értem, miért foglalkoztat, mi volt, amikor még nem, voltatok együtt, és hogy miért pont az, hogy lefeküdtek-e. (szerintem amúgy nem) Ha ilyen féltékeny leszel, akkor biztosan valaki másnál fog kikötni, talán épp nála.
Semmit olyat nem olvastam, amiért okod volna féltékenynek lenned. (ha a kondis történet azzal ért véget, hogy végül nem ment el, akkor ebből hogy jöhet le az, hogy a másik lány véleménye fontosabb?)
Pl. lány vagyok, van egy nagyon közeli barátom, fiú. Egyszer , még évekkel ezelőtt kavartunk is egy sulis táborban, de azóta csak barátok vagyunk, mint előtte, és nincs titkunk egymás előtt, nagyon fontos egymás véleménye nekünk és sokszor ölelkezünk, meg pusziszkodunk is. Van barátom, mármint úgy barátom, h fiúm.És a múltkor ott aludtam a barát barátomnál, mert együtt mentünk bulizni, és nem is volt semmi. Mintha érezném h részéről kicsit több van barátságnál, de tisztel és elfogadja ezt, és nagyon jó barátok vagyunk.
Arra a kérdésre hogy van e barátság férfi és nő közt?, azt mopndanám, hogy van, de az egyik biztosan többet érez, és akkor pedig aztmondom nincs.
Szerintem megkellene bíznod a barátodban , főleg így 19 éves fejjel, már bocs de egy húszéves pasi nem egy 14 éves ..... istenem, nem gimi 9. osztályban vagy már, hogy az ilyesmit így felfújd.
Egyébként is, amíg a barátod kérdésed nélkül elmeséli hogy mi történt, addig ninc sokod félelemre. Majd ha elhallgat többször dolgokat, akkor esetleg eszedbe juthat ilyesmi, de így...
bocsi, de kicsit gáz vagy
megertem h aggodsz es feltekeny vagy de sajnos nem sokat tehetsz.ha elkezdesz hisztizni, tiltod h talalkozzanak mert feltekeny vagy,jo esellyel ugyis talalkoznak a hatad mogott amibol csak meg tobb baj szuletik vagy neheztelni fog rad mert eltiltottad. mindenkepp te josz ki rosszul.
ha van 1 csepp lelkiismerete ugy tudod a legjobban magadhoz kotni h megbizol benne es minden gond nelkul elengeded. mivel teged szeret,ugyis visszajon hozzad, nincs balhe es meg klassznak is nez.
ami a csajt illeti...szerintem egbizhatsz benne, nem akarja ellopni a baratod. szerintem nem kell aggodj miatta.
ami a baratodat illeti.....lehet h tetszik neki 1 kicsit a csaj, de 1szer mar melletted dontott! nyugi. eroltetni ugysem lehet semmit.
szerintem ne feltekenykedj mert pont ezzel fogod tonkretenni. bizz meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!