Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes lettem és ő is belém de az a gond hogy a legjobb haverom is szerelmes lett a lányba és a lány is a legjobb haveromba ráadásul a haveromnak barátnője is van és nekem már semmi bizalmam nincs azt mondta hogy ő engem szerte de engem már nem ugy érdekel mit régen és talán a haveromat jobban szereti mert irta hogy nagyon szomoru miatta és sajnálja őt nem tudom mit csináljak nagyon csalódott vagyok mit tegyek?

2013. máj. 26. 10:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Í-R-Á-S-J-E-L-E-K!
2013. máj. 26. 10:07
 2/13 A kérdező kommentje:
folytassam vagy inkább hagyjam és vége?
2013. máj. 26. 10:07
 3/13 A kérdező kommentje:
igen ... tudom.. de nagyon szarul vagyok és siettem.
2013. máj. 26. 10:08
 4/13 anonim ***** válasza:

Inkább tegyél ki legközelebb írásjeleket, mert így könnyen félreérthetővé válsz.

Bonyolult helyzet, az,biztos. Haverod kit szeret? A lány kit szeret, aki be szerelmes vagy? <- ezeket kellene velük tisztáznod, lehetőleg élőben

2013. máj. 26. 10:15
 5/13 Shai-Hulud ***** válasza:

A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem.

Ugye milyen jó lenne az írásjelek használata? Talán még érthető is lenne, hogy mit akarsz...

2013. máj. 26. 10:22
 6/13 A kérdező kommentje:

bocsi még egyszer az írásjelek miatt :/

na szóval. a lány belém is és a haveromba is szerelmes -.-" nem tudom hogy ez hogy lehet de na ezvan. :( a haverom a lánynak írta hogy szereti de a haveromnak van barátnője. és én már ott tartok hogy elküldöm a pi**ába mindkettőjüket :( mert nagyon ideges vagyok :(

2013. máj. 26. 10:22
 7/13 A kérdező kommentje:
ti mit tennétek?
2013. máj. 26. 10:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Én elküldeném mindkettőt melegebb éghajlatra
2013. máj. 26. 10:26
 9/13 A kérdező kommentje:
akkor szóval legyen vége?
2013. máj. 26. 10:29
 10/13 A kérdező kommentje:
valaki aki megérti... egy konkrét választ küldene? mert nem tudom mit tegyek.
2013. máj. 26. 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!