Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ennyire érzéketlen?
Lassan egy hónapja vagyok együtt a barátommal,aki kissé alterosabb stílusban nyomja.Én viszont átlagosnak mondható vagyok.
Az a gond vele hogy hiába vagyunk egy hónapja együtt suli időn kívül nem találkozunk,illetve én találkoznék vele, de ő még nem mondta hogy menjünk el együtt valahova.Valamint sohase bókol,csak néhány perverz megjegyzése van.Ettől függetlenül nemcsinál semmi "olyat" mégcsak nemis csókolóztunk.Mindig odajön hozzám meg beszélgetünk meg ilyesmi de a fenti dolgok kissé megingattak hogy vajon akar-e Ő még valamit,vagy csak félénk vagy stílusából fakadóan ennyire érzéketlen?Azt tudom hogy neki voltmár egy barátnője de hogy vele meddig jutott el vagy meddig voltak együtt azt nemtudom.Nekem Ő az első.
Szerintem ez nem mondható normális kapcsolatnak amit mi csinálunk...Nemtudom miévő legyek,szakitsak vele mielőtt ő teszi meg?Én szeretném folytatni,de....
16/L

Tényleg nem normális ez a kapcsolat így. Én szakítanék vele, mert ezek alapján nagyon bunkónak tartom. Volt egy leírtak alapján egy hasonló srác az ismerettségi körömben. Egy barátnőm össze jött vele. Mondtam, hogy nem lesz jó vége a kapcsolatnak, és később kiderült, hogy tényleg nagyon érzéketlen, és még az ágyban is kihasználta.
De ne hallgass rám, hallgas magadra, hiszen te ismered. Tedd fel a kérdést magadnak: ilyennek képzeltél el egy kapcsolatot? Ilyennek képzelted el Őt? Szeret téged? Őszintén! Ha nem, akkor minek vagy még vele? Nem rossz szándékból írom, de megmented magad egy rossz kapcsolattól.
Egyébként én is 16 voltam, mikor összejöttem a párommal, de ő nem ilyen, és máig együtt vagyunk. 20 éves vagyok.

Próbálj meg vele beszélni, mondd meg neki, hogy ez így neked nem jó, többet szeretnél együtt lenni vele stb.
Ha értelmes feléri, és változtat a hülye szokásain (perverz mondatok) meg többet együtt lesz veled.
Ha meg nem érdekli, ezzel sugallja, hogy leszar (bocs a fogalmazásért) szakíts vele!
Remélem az első lesz a megoldás, sok sikert!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!