Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Tanácsokat kérek!

szerintem többet ne keresed(ne írj neki msn, ne köszönj/ és ha ezután sem kezdeményez akkor hagyd ott! vagy kezd el szekálni, meg megalázni ahogy ő szokott téged azt vagy lesz valami vagy nem:=
17f

attól h azt mondja, h szeret, nem biztos, h komolyan gondolja, mert úgy tűnik semmit se vesz komolyan. sztem megszokta h ott vagy & látja, h nem kell semmit tennie, akkor meg minek erőltesse meg magát?
hanyagold egy kicsit, ne írj neki, ne keresd, és várd ki h mi történik. ha rájön, h hoppá, és keres, akkor szeret. ha nem, akkor sry, ez van

Kérdező te pontozod le a válaszadókat ?:O
Csak azért mert kétlem,hogy más pontozta le őket,ugyanis egy kivülálló simán átlátja ,hogy igaz amiket irtak.
Én elhiszem ,hogy ez Neked nagyon fáj =(
Szerintem szinte mindenki átesik ezen,hogy nem viszonozzák a szerelmét.Az egy dolog ,hogy mondja,de a tettei egészen mást mutatnak . :S
Ha felhozzod a szakitást,azt se veszi komolyan.
Szerinted egy szerelmes ember igy viselkedne?!Egy szerelmes fél ,hogy elveszti a másikat,és szeret a másikkal lenni.Nem okoz neki fájdalmat,nem veszi semmibe a másik érzéseit.
Ő pedig amint látod,semmibe veszi a szerelmedet,és hidd el nem érdemel meg Téged.Szerintem ezt Te is tudod a lelked mélyén.
A szerelmet pedig nem lehet kierőszakolni.Bevethetsz bármilyen praktikát,ha éretlen és nem szerelmes sajnos nem érsz el vele sokat.
És tényleg megértem ,nekem is kb pont ugyanennyi idősen volt,egy ugyanilyen kapcsolatom,mi is egyidősek voltunk.3 és fél évig tartott,14éves korunk óta.Neki is a végén már a haverok számitottak,bunkozott velem megbántott.A végén már azt mondta,hogy tökre lehangolja ,hogy velem kell lennie,meg már unja a csókomat,meg minek kell velem msn-eznie,meg minek hivom fel este telefonon,mikor semmi kedve dumálni.Emellett persze ő is mondta ,hogy szeret,meg voltak gyönyörü pillanataink is...na de milyen áron.
3és fél év után volt elegem a megalázásaiból...a rengeteg sirásból,és szakitottam.És bár iszonyat nehéz volt,mintha a szivemet tépték volna ki gyökerestül,de mostmár biztosan tudom,eddigi életem legjobb döntése volt.Utána kiderült ,hogy az utolsó időkbe végig csalt,meg a haverjainak is szidott.
Utána egy évig tartott mire úgy ahogy összeszedtem magam,mert az önbecsülésem a padlón volt,semmire se tartottam magam ,a sok megalázástól,amit egyáltalán nem tartottam jogosnak.Mert én mindent megtettem neki,és neki mi voltam egy nyüg a nyakán.Rájöttem,hogy ilyet senkinek se szabad elviselnie.Hidd el a büszkeségedet újra felépiteni a padlóról nehezebb ,mint végetvetni egy ilyen kapcsolatnak.Most még lehet annyira nem érzed,de pár év után teljesen kész lennél lelkileg...
És lesz még Neked is rengeteg olyan aki szeret és tisztel Téged.Én is találtam ,elég gyorsan aki velem akart lenni,és imádott engem,és imádta a testem-lelkem is,mindent ami én voltam.És állandóan elmondta ,hogy én vagyok a legfontosabb ,legjobb dolog az életében.Egy normális szerelem ilyen.
Sok szerencsét,és kitartást =)
l/19
nem nem én pontoztam le a válaszokat !!
Köszi azoknak akik eddig válaszoltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!