Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok? Párom családtagjai között hogy oldódjak fel? Olyankor meg sem mukkanok.
Voltam már párszor náluk, a szülei nagyon kedvesek velem.
Viszont én olyankor ülök, mint egy kuka, és épp, hogy felelek, ha kérdeznek valamit, de magamtól nem jut semmi eszembe, amit mondhatnék, pedig többször mondták is, hogy ne szégyeljem magam előttük.
Van erre valami tipp, bevált praktika? Nálatok hogy volt? Meg ha esetleg rendezvény lesz, ahol több rokon is megjelenik, akkor pláne mit fogok kezdeni magammal:/
16L
De miért nem mersz semmit mondani? Azt hittem, nem jut eszedbe semmi, az a gondod.
Egyébként más helyzetben kommunikatívabb vagy ismeretlen vagy kevéssé ismert emberekkel?
Eleinte én sem nagyon mertem kezdeményezni. A barátom anyukájával elég jól tudok mostanában beszélgetni, az érettségiről is érdeklődik, stb... mégis, még mindig kicsit visszafogott vagyok, olyan sokat nem merek kérdezni tőle, de nem vagyok már halálos zavarban, ha beszélgetünk.
Apukájával sajnos csak egyszer beszéltem, akkor is csak bemutatkoztunk, mivel nem sokkal utána elhunyt.. :( De a barátom azt mondta, vele nagyon kijöttem volna, hiszen volt közös érdeklődési körünk, bizonyos könyvek. (:
értem:)
utolsó előtti, hát idegenekkel sem vagyok valami beszédes, csak a szűk baráti körömben oldódok fel úgy rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!