Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok? Párom családtagjai között hogy oldódjak fel? Olyankor meg sem mukkanok.
Voltam már párszor náluk, a szülei nagyon kedvesek velem.
Viszont én olyankor ülök, mint egy kuka, és épp, hogy felelek, ha kérdeznek valamit, de magamtól nem jut semmi eszembe, amit mondhatnék, pedig többször mondták is, hogy ne szégyeljem magam előttük.
Van erre valami tipp, bevált praktika? Nálatok hogy volt? Meg ha esetleg rendezvény lesz, ahol több rokon is megjelenik, akkor pláne mit fogok kezdeni magammal:/
16L
ja és azt nem írtam, hogy normális válaszokat várok!De mindegy is, úgyis tele az oldal a "nagymenő trollokkal"
2. és mostmár milyen a viszonyotok? Van közös témátok, jól eltudtok beszélgetni?
(Azt sem tudom mit illik ilyenkor...:s)
Mivel nem ismered őket így normális, hogy még nincs közös téma.
Kezd úgy mint a barátoddal. Kérdezgess valamit a "kiszemelt" rokontól.
Mivel foglalkozik, mit szeret, mik érdeklik, bármiről lehet beszélni.
Mivel lány vagy kezdj a női rokonokkal, lehet előbb találsz velük közös témát mint a férfi rokonsággal. :)
köszönöm szépen a válaszokat.
Utolsó, igen ezt tapasztaltam:D viszont az is abból áll, hogy elmondják, mosolygok egyet és annyi.Egyszerűen nem merek semmit se mondani...
ez így van! az anyukák szívesen beszélnek a fiuk gyerekkoráról:) ezt tanúsíthatom:) anyósom már azt is elmesélte, hogyan született:) és sokat mesélt arról amikor a férjem még kisfiú volt:) bár szerencsére általában a férjemmel együtt hármasban beszélgetünk, de voltunk már kettesben is. nagyon lassan alakult ki (3 év), de már tudok vele beszélgetni:) én is ideges voltam a sok idegen között. nem volt könnyű, és a sógornőm beszólása se segített...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!