Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsok párkapcsolat megmenté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsok párkapcsolat megmentésére?

Figyelt kérdés
a sok veszekedések miatt elromlott a kapcsolatunk.mit tehetünk,hogy ne veszekedjünk annyit?hogy lehetne ezt megoldani?valami tanács?mindketten tenni szeretnénk érte és változtatni,de hogyan?
2013. máj. 20. 10:03
 1/9 omba ***** válasza:

Ne veszekedjetek.

Minden megszólalást egy vitában azzal kezdjetek, hogy elismétlitek a másik előző mondatát, hogy jól érted-e: akkot te azt mondod?

2013. máj. 20. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy furán fog hangozni, de próbáljátok ki, nekünk bevált!:)

Egy-két hétig próbáljátok ki, hogy nem értek egymáshoz. Se szex, se puszi, se kézfogás. Így kénytelenek lesztek máshogyan kimutatni a szereteteteket: szavakkal, ajándékkal, szívességgel, meglepivel, stb...

Nálunk nagyon bevált, tökre megváltozott a kapcsolatunk, mert a szeretet kifejezésének egy új dimenzióját nyitotta meg.

2013. máj. 20. 10:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekesnek hangzik, biztosan kiprobáljuk. Esetleg valami ötlet arra,hogy mivel tudnám azt elérni,hogy még jobban szeressen?
2013. máj. 20. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:

a sok visszakérdezés, visszakérdezgetés sem vezet jóra, sőt kellemetlen lehet a párodnak,

ingerült lesz, meg megunja, szerintem nem hasznos az első által leírt dolog

2013. máj. 20. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Melyik korosztályba tartoztok? Attól függ az ötletem
2013. máj. 20. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
19 evesek vagyunk
2013. máj. 20. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor jól tippeltem :)

Nem tudom, hogy álltok anyagilag, milyen a családi hátteretek, rendelkeztek-e autóval.

- Ha igen, akkor elmehettek egy wellness hétvégére.

- éjszakai fürdőzés

- egy napos kirándulás (vár nézegetés, stb...)

ami nem annyira költséges:

- színház

- vacsora egy étteremben

- közös romantikus fürdőzés

- séta, akár ebéd után akár este

- közös sportok

Ezek a programok a mi kapcsolatunkban folyamatosan jelen vannak. Mindig próbáljuk valamivel színesebbé tenni. Szórakozás, kikapcsolódás, romantika mindig legyen megy.

Ez csak egy része annak amiket mi kiszoktunk próbálni, ha bármiben segíthetek írj nyugodtan privát üzenetet.

Egyébként egy idős vagyok veletek, a párommal már több mint 4 éve vagyunk együtt.

2013. máj. 20. 12:12
 8/9 omba ***** válasza:

4-es! Az a baj, hogy nem tudnak vitatkozni. Nem a párja lesz ingerült, hanem már most ingerültek mind a ketten, gondolom ezt jelenti az, hogy sokat veszekednek.

De a baj meg nem az, hanem, mint ahogy később kiderült, a párja nem szereti őt eléggé.

2013. máj. 20. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt ugy ertettem,hogy meg jobban szeressen,hogy o szeret,csak mindketten a sok veszekedes miatt elhidegultunk egymastol es azt szeretnem hogy valamivel eletet adjak a kapcsolatunknak,hogy olyan legyen mint reg
2013. máj. 20. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!