Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok párkapcsolat megmentésére?
Ne veszekedjetek.
Minden megszólalást egy vitában azzal kezdjetek, hogy elismétlitek a másik előző mondatát, hogy jól érted-e: akkot te azt mondod?
Lehet, hogy furán fog hangozni, de próbáljátok ki, nekünk bevált!:)
Egy-két hétig próbáljátok ki, hogy nem értek egymáshoz. Se szex, se puszi, se kézfogás. Így kénytelenek lesztek máshogyan kimutatni a szereteteteket: szavakkal, ajándékkal, szívességgel, meglepivel, stb...
Nálunk nagyon bevált, tökre megváltozott a kapcsolatunk, mert a szeretet kifejezésének egy új dimenzióját nyitotta meg.
a sok visszakérdezés, visszakérdezgetés sem vezet jóra, sőt kellemetlen lehet a párodnak,
ingerült lesz, meg megunja, szerintem nem hasznos az első által leírt dolog
Akkor jól tippeltem :)
Nem tudom, hogy álltok anyagilag, milyen a családi hátteretek, rendelkeztek-e autóval.
- Ha igen, akkor elmehettek egy wellness hétvégére.
- éjszakai fürdőzés
- egy napos kirándulás (vár nézegetés, stb...)
ami nem annyira költséges:
- színház
- vacsora egy étteremben
- közös romantikus fürdőzés
- séta, akár ebéd után akár este
- közös sportok
Ezek a programok a mi kapcsolatunkban folyamatosan jelen vannak. Mindig próbáljuk valamivel színesebbé tenni. Szórakozás, kikapcsolódás, romantika mindig legyen megy.
Ez csak egy része annak amiket mi kiszoktunk próbálni, ha bármiben segíthetek írj nyugodtan privát üzenetet.
Egyébként egy idős vagyok veletek, a párommal már több mint 4 éve vagyunk együtt.
4-es! Az a baj, hogy nem tudnak vitatkozni. Nem a párja lesz ingerült, hanem már most ingerültek mind a ketten, gondolom ezt jelenti az, hogy sokat veszekednek.
De a baj meg nem az, hanem, mint ahogy később kiderült, a párja nem szereti őt eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!