Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A tinik miért hülyülnek be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinik miért hülyülnek be?

Figyelt kérdés
van egy pár tegyük fel, 17 éves az egyik, a másik pedig 20. mellékes hogy a 17 éves fiú-e vagy lány. tegyük fel, hogy 2 éve együtt vannak. ekkor egy váratlan pillanatban, előtör az addig érettnek gondolt 17 évesben, hogy kiakarja élni magát. mással is leakar feküdni, habzsolni akarja az életet. miért van ez? a modern kor velejárója?
2009. okt. 4. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Kíváncsiság és fel akarják dobni a sivár kis életüket.
2009. okt. 4. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
ne általánosítsunk... amugy szerintem ez nem megőrülés kérdése, hanem egyszerűen mindenki más és van olyan 17 éves lány/fiú, aki két év után már másra vágyik...
2009. okt. 4. 10:56
 3/16 A kérdező kommentje:
mert a média azt hangoztatja, hogy éld ki magad! dugj sok mindenkivel, és boldog életed lesz! ez lenne az élet? és sajnos egyre több, nem tinit is látok, akik 25-30 évesen is ilyen szinten vannak. ettől boldogok? egyébként 28/L vagyok, házas, de egyre többet látom ezt, és ezért tettem fel a kérdést.
2009. okt. 4. 10:58
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

A helyzet az, hogy ezt nem a média hangoztatja (legalábbis én még nem hallottam), hanem a biológia. Nézz körül az állatvilágban, egy egy állat hányszor vált partnert. A férfiaknál például velük született dolog, hogy a későbbi életükben mennyire lesznek hűségesek, és bizony a nőknél is nem ritkán előfordul. Olvass csak utána, nagyon érdekes!

Egyébként nem azért mondom, én világ életemben hűséges voltam és nem is szándékozom ezen változtatni.

2009. okt. 4. 11:38
 5/16 A kérdező kommentje:
ez érdekes amit mondasz, igazából azért tettem fel a kérdést, és fűztem hozzá hogy talán a modern kor velejárója, mert meg kell nézni nagyapáinkat és nagyanyáinkat, 16-20 évesen jöttek össze, és talán életük végéig is együtt voltak. ezért gondoltam, hogy ez a médiának, és a modern kornak köszönhető. én pl. 12 éve vagyok a férjemmel, minden téren ő volt az első, és soha nem vágytam másra.
2009. okt. 4. 11:41
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem kor függö a dolog! Rengeteg idiota kockáztatja jol müködö kapcsolatát, házasságát egy kosza kufirc miatt. Nem értékelik eléggé a jodolgukat egyes emberek.Aztá szánják bánják de már késö!
2009. okt. 4. 11:42
 7/16 A kérdező kommentje:
a médiát nem úgy értettem, hogy konkrétan megmondják hogy "éld ki magad", csak azt látom, hogy a "sztárok" cserélgetik a partnereiket, erről van szó a tv-ben a reklámokban, a sok erotika ami megy a médiában, tudat alatt hat a mai fiatalságra, hogy igenis az a boldogság ha kipróbálnak mindent.
2009. okt. 4. 11:43
 8/16 A kérdező kommentje:
11:42-es igen így van! de ez régen nem volt így! legalábbis nem ennyire. az embereknek ennyire mindegy, hogy boldogok-e vagy sem? a látszatboldogságért, és a kalandért miért adják fel a biztosat?
2009. okt. 4. 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:
35%
Mert az ember alapvetően állat. Ösztönök vezérlik. Ki kell őket élni. Vagy később robban.
2009. okt. 4. 11:59
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

18 éves vok és fiu 1 éva van barátnőm sokszor Velem is elő jön milyen jo lenne független lenni mindenkivel lenni akivel csak lehet és szabadon smárolni sexelni

és az ember inkább tizen évesen csinálja mint h késöb jöjjön ré 20-30 évesen mikor már családja van

2009. okt. 4. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!