Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én metroszexuális vagyok, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én metroszexuális vagyok, ez bejön a lányoknak?

Figyelt kérdés
Na én nem az a csajozós típus vagyok csak tegnap az egyik barátnőm mondta mert téma volt, hogy ő neki bejönnek a "metros" fiúk, de tudja hogy én az vagyok. Ez másoknak is bejön? F/14
2009. okt. 3. 23:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Pontosan és szakszókkal kifejezve nem tudom mi az a metroszexualitás ( túl hosszú a Wiki xD ). De van némi sejtésem róla. A válaszom is-is. Szeretem ha egy pasi ápolt és nem vesz fel szandált zoknival xD És mivel rocker féleség vagyok és álltalában vagy legalábbis én úgy tudom, hogy van olyan metroszexuális pasi aki kihúzza a szemét nah én azért odavagyok ^^ De viszont nem szeretem, ha egy pasi rózsaszín cuccokat hord. :D Egyéni vélemény és szerintem mindenki aki sérteget bárkit is nem jobb nála. Mindenki más és ha neki ez tetszik akkor csinálja. Csak azt nem értem ti leszólhattok mindenkit, hogy így b*zi úgy b*zi mikor köze nincs hozzá de ha téged sérteget valaki akkor neked se esik valami jól. Na mind1 bocs a regényért :P helyesírásért felelősséget nem vállalok.

L/16

2009. okt. 6. 17:31
 22/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, de aranyos vagy <3, én nem járok rózsaszínbe, és nem is húzom ki a szemem, nem az én stílusom :D. A szem kihúzástól hideg kiráz, de nem toom.
2009. okt. 6. 17:56
 23/32 anonim ***** válasza:
17:31-es vagyok köszi =) Akkor meg főleg nincs miért oltogatni téged.
2009. okt. 6. 19:36
 24/32 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg rossz, mivel hát tanuló vagyok és az iskolában nem lehet úgy menni hogy min. 3x ne hangozzon el egy nap a homoszexuális szinonimái.. :S:S:S... De akik meg barátaim és barátnőim ők meg tudják, hogy nem. Bár a lányok még mindig néha amikor nagyon pihentek csesztetnek hogy xD mit mondok xD gyorsan felteszik hogy: SZERETED A FIÚKAT?! és akkor nyögök mert fel se fogom mi történt XD aztán mondom nem xD hülye vagy XD
2009. okt. 6. 21:21
 25/32 anonim ***** válasza:
sztem bejön, de ne vidd túlzásba, annál nincs kiábrándítóbb ha 1 férfi gyenge. szóval én úgy mondom h a stílus bejön, de ha kell igenis tegye oda magát a pasi és riadjon meg és sírjon mindentől. szóval lehet vki metroszexuális, ha 1ben férfias is. és ez így jó.
2009. okt. 6. 21:29
 26/32 A kérdező kommentje:
hát koromtól fogva még férfias nem vagyok, inkb lányos, de ez változni fog XD.. amúgy fodrász leszek XD
2009. okt. 7. 15:19
 27/32 anonim ***** válasza:
21:29-es vagyok, bocsi rosszul írtam: "NE riadjon meg" hát vkinek az a vonzó ha lányos, itt én belső értékekre céloztam a férfiasságra, és 1-2 külső jegy ami azért igen megkülönbözeteti a másik nemtől.
2009. okt. 7. 15:54
 28/32 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú fodrász akar lenni akkor tutira b.zi!!!!Te társadalmi degeneráció vagy b@szdmeg!!!
2009. okt. 8. 07:21
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kérek egy nevet és címet mert jogi pert indítok. *.*
2009. okt. 8. 15:53
 30/32 A kérdező kommentje:
amúgy akkor pl. hajas laci is meleg? hát kétlem... vegyünk alapon egy szerepet, Bajom Imre - Szomszédok - Oli a fodrász, a szerepben azt játszotta hogy meleg közbe nem :D
2009. okt. 8. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!