Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell állandóan a lányoknak titkolózni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1 éve vagyok együtt. Egyik nap azt írja nekem:" Önszépítő napot tartok."
Mire gondolt? én már minden olyat megkérdeztem ami női dolog (hajvasalás, körömfestés, lábszörtelenítés, arcpakolás) de mindig azt mondja nem mondja meg mert titok, női titok, amit nem lehet körülírni se meg elmagyarázni se. Intom lenne talán? mit gondoltok?
2011. szept. 22. 15:48
1/5 anonim válasza:
Racionalitást keresel a női gondolkodásban? Ne tedd!
2/5 Tajparaszt válasza:
Te is tarts önszépítő napot a kocsmában a haverokkal, hadd csodálkozzon ő is. Legalább van szabadidőd :) ő meg szép lesz.
3/5 Szesze válasza:
teged most epp erdekelne h hideg gyantaval szedi ki a bikinivonalat, vagy asztassa a labujka kormet nem tudom milyen labolajba?
szerinet megy pasit nem nagyo nerdekel, hogy most h szepitkezel, biztos o is azt gondolja h teged sem erdekel
20L
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha meg olyan dolog akkor mondja rá hogy intim és kész, túlvan tárgyalva. Vagy ha annyira titkos akkor meg minek kell felhozni neki a témát?
2011. szept. 22. 15:58
5/5 anonim válasza:
miért kell tudjon mindent a fiú, mi sem tudunk rolatok mindnet rólatok mindnet ez igazán semmiség neked akar tetszeni csak.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!