Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik valószinűbb? (főként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik valószinűbb? (főként lányoknak)

Figyelt kérdés

Pár napig nem beszélek egy csajjal(elutazott), akivel össze akarok jönni. Úgy vagy vele, hogy hiányzik, de ha keresem, akkor:

1. Örülni fog. Látni fogja, hogy érdekel.

2. Nyeregbe érzi magát, mert ebből lejön, hogy érdekel. És ugye, ha valaki oda van érted akkor az már nem is olyan érdekes.

3. Nem irok neki, nem keresem. Szimpi vagyok neki, de látja, hogy nem töröm magam, ezért rágni fogja a körmét.

4. Leszűri, hogy nem érdekel és ő sem fog törődni velem.

Ha van más opció akkor az is jöhet. :) 19f

2011. szept. 21. 17:20
 1/3 körömlakk ***** válasza:
100%
Én az egyes lennék ha szimpi lenne az illető
2011. szept. 21. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem valami feminista p*csa, akkor 1. Ha az, akkor 2.:)

Egyébként szerintem minden lány örül, ha hiányzik annak a bizonyos egyvalakinek. Szóval örülni fog.

2011. szept. 21. 17:38
 3/3 Timi: ) ***** válasza:
1,4 :) szerintem!
2011. szept. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!