Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én metroszexuális vagyok, ez bejön a lányoknak?
Figyelt kérdés
Na én nem az a csajozós típus vagyok csak tegnap az egyik barátnőm mondta mert téma volt, hogy ő neki bejönnek a "metros" fiúk, de tudja hogy én az vagyok. Ez másoknak is bejön? F/142009. okt. 3. 23:54
1/32 anonim 

válasza:

Istenem,miért kell már ezzel 14 évesen foglalkozni?:S Mért nem mész ki inkább focizni,vagy ilyenek?:S Na mind1 egyébként szerintem a metroszexuális fiúk szánalmasak és undorítóak,de ne aggódj,sok lány van,akinek marhára bejön!Sőt a legtöbbnek bejön szerintem,főleg a ti korotokban.
2/32 anonim 

válasza:

Első válaszoló... Kinövi. Mindenféle hóbort van ebben a korban, talán még ezzel jár a legjobban:)
3/32 anonim 

válasza:

Nem, egy férfi (esetedben fiú) legyen férfias. Lehet, hogy közhelyes, de én is így gondolom. Nem tudnék egy metroszexuálishoz vonzódni.
4/32 anonim 

válasza:

Figyu....én fiu vagyok és hetero
Nem minden csaj szereti azt ha "férfias" valaki.
Pld van aki azt szereti ha ápolt valaki és nem olyan szőrös mint 1 majom.
De azért még 14 éves korban nem éri meg foglalkozni ilyenekkel.Ez a kor mondjuk ezzel jár(tudom saját tapasztalatbol,a magamébol).Majd ha nőssz 1-2 évet rájössz h nem az számit h mások mit szeretnek,v mi jön be nekik.Persze ez nem mindig igy van.Függ a környezetedtől is.Szoval szerintem ne törd rajta a fejed...a mai világ kedvez neked ;)
5/32 anonim 

válasza:

Mert valaki vagy ápolatlan vagy metroszexuális?:D Nézzetek már utána a szónak, mielőtt kinevezitek magatokat vlaminek.:)
6/32 anonim 

válasza:

a metroszexualis az egy olyan b*zi, aki szereti a puncit. és szerintem visszataszító, mert még homárnak sem okés. a heterok, és a homokosok is utálják, sehol nem állja meg a helyét. egy identitás nélküli nulla. :)
7/32 anonim 

válasza:

13-16 esetleg 17 éves lányoknak bejön...
8/32 anonim 

válasza:

Istenem, hova fajul ez a világ, hogy már a 14 évesek is ilyeneken gondolkodnak. Hihetetlen! Egyébként szerintem gusztustalan, amikor ránézek valakire és nem tudom eldönteni hogy fiú vagy lány-e az illető. Le lehet pontozni, köszönöm!
9/32 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön :D Imádom azokat a srácokat, mert adnak magukra. Persze a zselés nyálas gyerköcöket nem bírom. De persze azért.. ne foglalkozzon többet egy fiu a külsejével mint egy nő...
10/32 anonim 

válasza:

Hát,nekem pl nem jön be :) Nehogy már a pasim tovább készülődjön mint én :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!