Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én metroszexuális vagyok, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én metroszexuális vagyok, ez bejön a lányoknak?

Figyelt kérdés
Na én nem az a csajozós típus vagyok csak tegnap az egyik barátnőm mondta mert téma volt, hogy ő neki bejönnek a "metros" fiúk, de tudja hogy én az vagyok. Ez másoknak is bejön? F/14
2009. okt. 3. 23:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
Nem metroszexuális vagy, hanem idióta. Menj játszani.
2009. okt. 4. 11:08
 12/32 anonim ***** válasza:
31%
nekem (bizonyos mértékig) bejön. 19/L
2009. okt. 4. 11:31
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
istenem...Én 16éves vagyok és még életemben nem hallottam azt a szót hogy metroszexuális úrissten azt sem tudom hogy mi az xD
2009. okt. 4. 14:06
 14/32 anonim ***** válasza:
83%

1.Tudod te egyáltalán mi az a metroszexuális?

2.A veled egyidős kislányoknak biztos bejön

3.Jobb dolgodban te sem tudsz mit csinálni?Szánalmas...

4.Ilyen idősen mért ilyen dolgokon jár az eszed?Játszani akarod a felonőttet?Amúgy szólok,ezzel nem leszel sem menőbb,sem okosabb,inkább nevetséges!

5.Beszélj a szüleiddel mert ahelyett hogy le se tojnának csak pénzelnek,inkább foglalkozzanak veled.Mert ha ezt tennék,te nem lennél már most ilyen ostoba és szánalmas gyerek!

2009. okt. 4. 14:14
 15/32 anonim ***** válasza:

:D

kérdezel valamit ésmár olyat írnak h a szüleid nemfoglalkoznak veled:D

én nemismerek egy olyatse aki szerint csúnyák lennének az én metroszex ismijeim,vagy nem döntenék meg magukat bármikorbárhol nekik(ilyenből vankivétel de olyanból h egycsaj aztmondaná rájuk h csúnya hátolyan ismim nincs:D).hogyne nézne kijól egy szolis,kigyúrt,retros/tckshajú,szőrtelen,vasalthajú pali?aaah:D

nacsáá.:DD

2009. okt. 4. 14:27
 16/32 anonim ***** válasza:
48%

hát én az összes ilyet seggbeb.aszatnám. undorítóak.

vagy inkább nevetségesek... -.-"

a hasonló diszkóp.icsáknak biztos bejönnek ezek a ratyik :'D

2009. okt. 4. 17:43
 17/32 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ xD lol el se olvastam még, DE ne felejtsétek el: Az ember hülye kérdéseket tud feltenni este.
2009. okt. 4. 21:07
 18/32 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Azért nem focizok mert utálom.

6. válaszoló: nem b*zi, hanem egy nem is új stílusirányzat ha meg nem tetszik kerülj ki ;).

9. válaszoló: UTÁLOM A ZSELÉT! XD

14. válaszoló: Igen nagyon is tudom. Azt nem tudom hogy kislányok de nem ez a lényeg. Jobb dolgom is van -> ez a hétköznap. Jobb ha már ilyen idősen hozzá szokok ahhoz ami én vagyok. ÉN FELNŐTTET?! DE! Majd amikor újra kommunizmus elterjed Eu.-ba -.-'! Nem hát, teljesen igazad van. Beszélek, szerintük sem teljesen normális amit csinálok de ők akarták hogy ápolt legyek csak én túlzásba vittem és ápoltból metroszexuális lettem (vagyis 10 éves koromig heti 1x fürdés :S) ENGEM PÉNZELNEK?! :O Ezt se hallottam még, igen azt amit én elmegyek az ismerősömékhez segíteni a gyümölcsösbe és amit én azért cserébe kapok pénzt azt igen :). Ostoba? Ne mondj ilyet :( Elkeserítesz. (XD sehh XD) Szánalmas?!! NE CSINÁLD MEGÖLÖM MAGAM ÁÁÁ xDD...

És utolsó válaszoló: Hagyjál békén! Nem vagyok meleg ne engem analozzál... találsz magadnak eleget és viheted a Mónika showba XDDD... Diszkóp*csa XDDDD LOL azt nálunk k*rvának hívják, na azok pont el kerülnek. Ratyi :DD XD gatyi xD lol én? ->sehh!

2009. okt. 4. 21:20
 19/32 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. okt. 6. 16:07
 20/32 A kérdező kommentje:
Rövid, lényegre törő és arra válaszol amit kérdeztem. ;) imádom :)
2009. okt. 6. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!