Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélnétek a pasit ebben az esetben?
Mivel itt mindenki hobbiból bíró, ezért természetes, hogy elítélik. Én is: 1 év 4 hónap fogház, de 2 évre felfüggesztve, mert rendes vagyok.
Komolyra fordítva: Mégis mi a fészkes fenét akar egy 26 éves egy 16 éves kiscsajtól? Én "csak" 25 vagyok, de eszembe se jutna olyanokkal kikezdeni, akik még a középsuli közepét tapossák...
Oké, hogy a 16 éves lánykának ez még dicsőség, mert a tesióra előtt azon megy a "verseny", hogy kinek van idősebb hapsija, de a srácnak már elég gáz, hogy nem tud egy olyan lányt felszedni, aki már legálisan ihat egy pohár bort...
el
egy 26 éves a korosztályában keressen magának párt.
neki már családalapításon kellene gondolkodnia, nem pedig azon, hogy milyen kislányokat fektessen meg mert, hogy az húú de muri 26 éves létére.
Uncsimnak is volt 17 évesen 27 éves palija, de nem volt ám jó kapcsolat. 2 évig tartott, nem is feküdtek le, és ilyen se veled, se nélküled volt.
Szerintem felejtős, bocsi.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!