Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben a fiúnak kell odamennie?
Figyelt kérdés
Tehát van egy csaj aki általában mindig társasággal megy mindenhova és kb abból a társaságból rajta kívül senkit nem ismerek és úgy igazán nem is akarok megismerni... a lényeg, hogy nem igazán szeretek odamenni egy társasághoz ahol kb 1 embert bírok ilyenkor is a srácnak illene odamenni?2013. máj. 15. 16:53
1/11 anonim válasza:
Oda mehet ő is hozzád. Nem fog leesni a korona a fejéről.
2/11 anonim válasza:
Nekem jól esik ha a srác jön oda, és szerintem minden lány jobban szereti ha nem mi megyünk a fiúk után, de am Ő is odamehetne, ha nagyon szeretne..
4/11 anonim válasza:
Ő is odajöhet hozzád. De ha te akarsz tőle valamit, akkor nem gondolod, hogy neked kéne lépni? Nem biztos, hogy ránézésre kitalálja a vágyadat.
5/11 anonim válasza:
Mindenki akkor megy és oda, ahova akar.
Egyébként meg ha valaha akarsz valakitől valamit, akkor ne szemérmeskedj, hogy nem mész oda sok ember közé!
6/11 A kérdező kommentje:
elmondása szerint szeret beszélni velem meg szerintem tudja, hogy nem igazán csípem a társaságot amivel lóg de kb annál h köszöbnünk nemjut tovább... tettem neki utalásokat h jöjjön csocsózni velünk de kb ránknézett abarátnőjével és közölte h nem...
annál meg szerintem nincs gázabb ha emiatt odamegyek hozzá aztán elsétálok...
2013. máj. 15. 17:22
7/11 anonim válasza:
Talán ne akkor zavard amikor a barátaival van. Olyankor menj oda, mikor egyedül van és talán jobban rá is ér.
8/11 A kérdező kommentje:
mindig társasággal van...
2013. máj. 15. 17:58
9/11 anonim válasza:
amikor a csaj azt mondta, hogy nem anak melyik reszet nem ertetted?:D
10/11 A kérdező kommentje:
a közepét:D
így leírva hülyén jött ki de megélve kicsit másnak látszódott a nem
2013. máj. 18. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!