Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szeritem jön be neki? mit tegyek ez esetben?
Figyelt kérdés
barátommal elég friss a kapcsolatunk, 1-2 hete jöttünk össze, ugyanabba az iskolába járunk csak más osztályba, de egyik csaj osztálytársamnak mintha bejönne. vagyis h általában szünetbe megszokott keresni engem a barátom de általában amíg osztályba vagyok kimegy hozzá a csaj beszélgetni ( nem tudom honnan ismerik egymást, vagy mi van köztük) és ha már énis oda megyek akkor inkább mindig be megy a csaj vagy csak akkor már nem beszél hozzá. de ha van lehetősége és nem vagyok ott akkor mindig oda megy (sztem egy átlagos haverhoz nemkéne ennyiszer oda menni mint ő..) meg többször is láttam hogy néz minket, meg mosolyog rá, a barátom nemtom mit gondol a csajról vagy hogy neki bejön-e. de általában ő velem foglalkozik. de nemtom hogy most akkor mi van a csajjal, mert zavar. mit tegyek?2013. máj. 17. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!