Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek abban az esetben, ha a párotokkal minden jól működne, kivéve a testi kapcsolat nem?
8 hónapja vagyunk együtt a párommal...vannak gondjaink mint mindenki másnak, de ezek megoldható problémák. Viszont szexuális téren ő egy nagy nulla! Sajnos ezt kell mondanom...vártam, hogy jobb legyen vagy nem is tudom, de csak rosszabb. Szerintem a testi kapcsolat egy párkapcsolat alapja...és ha ez egyáltalán nem működik megmérgez mindent :S Ő is tudja, hogy benne van a hiba...lassan rájöttem, hogy eddig minden kapcsolata ez miatt ment tönkre. Változtatni nem tudok rajta sajnos...örökre legyek önfeláldozó és nekem soha ne legyen jó ez a kapcsolat ilyen téren?
Ti mit tennétek?
26/N
Csak addig olvastam, hogy a párod szex terén egy nulla!
Nem tudom, hogy most csak te vagy e képtelen kielégíteni, vagy felkelteni a vágyát, vagy tényleg ő egy nulla. Nem is érdekes.
A tanácsom az, hogy nem szabad összekötni az életeteket mert egy rémálom lesz a későbbi együttlétetek. Az biztos, hogy meg fogod csalni, mert nem vagy egy szerzetes, hogy megtartóztasd magad és úgy is félre fog vinni a vágy.
Nem szabad egy életet elherdálni úgy, hogy eleve tudod, hogy probléma van.
Hát ha nem is a testi kapcsolat az alapja egy párkapcsolatnak, de elengedhetetlen része.
Egész biztos, hogy nem lehet rajta segíteni?
26 évesen még túl fiatal vagy az önfeláldozáshoz.
Én nem maradnék vele ha nem tudnék változtatni. Volt ilyen kapcsolatom, de ott más problémák is voltak, nem a szex miatt szakítottam. Te tudod, hogy egyébként ő milyen, mennyire szereted, de akkor sem élheted le az életed szex nélkül, ha egyébként meg vágysz rá. Szerintem így őt is meggyűlölnéd.
Sajnos nem csak ez a problémánk a kapcsolatunkban...de ez valahogy minden gondot felnagyít és még jobban előhoz. Legalább ha jól működne több energiám lenne ahhoz, hogy a többi gondunkat is megoldjam és pozitívan alakítsam/alakítsuk a jövőnket.
És eldöntöttem, hogy nem leszek önfeláldozó...Ő velem szemben nagyon önző ember (ez a másik fő gond), és ezért nem érdemli meg azt, hogy kitartsak mellette. Még soha senkivel nem voltam boldog, mert mindig a másik személy érdekeit helyeztem előtérbe mindenben! És belefáradtam...
És tudom, hogy nem csak a szex az alapja a párkapcsolatnak, de igenis nagyon de nagyon fontos része annak! És ha egyáltalán nem működik akkor nincs mit erőltetni...én így gondolom. És szerintem aki ugyanezt éli át hasonlóan gondolkodik minderről.
Köszi a válaszokat!
"És eldöntöttem, hogy nem leszek önfeláldozó."
Komoly döntés, elismerésem Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!