Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan említhetném meg a Páromnak, hogy jó lenne, ha Ő is belepótolna a fogamzásgátlóba?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, most kezdem el szedni a gyógyszert, de én még tanulok, és így nem igazán van saját pénzem, szüleimet meg nem akarom lehúzni. Mégis hogyan mondhatnám ezt meg neki?2009. okt. 3. 15:09
1/7 anonim 

válasza:

Mond meg neki, hogy nem tudod fizetni a fogamzásgótlót úgyhogy ezentúl gumit fogotk hasznánli. Ez tuti be fog válni...
2/7 anonim 

válasza:

Mond meg neki, hogy nincs pénzed rá, úgyhogy inkább használjatok gumit (azt úgy is mindig mi, faszik vesszük), ha ezek után meg azt mondja, hogy nem akar gumizni és ragaszkodik a tablettához, akkor mond meg neki, hogy az csak úgy fog menni, ha feleztek!
3/7 anonim 

válasza:

Ha normális a srác, megérti. Mondd meg neki, hogy nem csak neked az érdeked, hogy ne legyen gyerek, és szerinted úgy lenne fair, ha feleznétek az árát, hisz a bogyó nem 2 ft. Szerintem tuti megérti. Ha meg problémázik, akkor mondd, hogy oké, akkor gumi.
4/7 anonim 

válasza:

hát figyu! végülis az ő érdeke is, hogy szedd, nem hiszem, hogy jól jönne akár neki is egy baba. úgyhogy az lenne a fair, ha fele-fele arányban fizetnétek. egyszerűen mondd meg neki ezt, ha nem érti meg, akkor...passz...
5/7 A kérdező kommentje:
A gumis módszer sajnos nem túl jó, mert allergiás vagyok rá, és mindig nagyon kellemetlen utána, épp ezért azzal még csak 2szer csináltuk, de az bőven elég is volt. Viszont még az is gond, hogy Ő is tanul, és nem igazán tud dolgozni mellette. Egyszer már felajánlotta, hogy fizeti a felét, de azóta nem nagyon forszírozza.
2009. okt. 3. 17:31
6/7 anonim 

válasza:

hát mond meg neki,hogy nem csak neked fontos hogy szedd,hanem neki is..mivel gondolom nem akartok babát.
ha meg annyira drága a gyógyszer mert van olyan h 7-8 ezer ft..ha te ilyet szedsz..akkor irass olcsóbbat..bár szerintem az ilyenekre nem szabad sajnálni a pénzt..vagy kérj a szüleidtől pénzt..igaz nem tudom hány éves vagy,de nekem a szüleim fizetik.17 vagyok
7/7 anonim 

válasza:

és mi a helyzet máshol ahol fizetés van? mer ha többnyire ő költ többet akkor nagoyn nem panazkodhatsz. én pont ezér nem szólok semmit általába mikor rendszeresen én állok dolgokat mer tudom hogy 8ezer a tabi az sok pénz. de mindenképp vele beszéld meg. szerintem nem gáz erről dumálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!