Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a pasim, ha tudja, hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés
pár héttel ezelőtt likeolta a pasim egy vadidegen csaj képét. most cset közben bejelölte a csajt, rákérdeztem ki ez. rögtön jött a kifogásokkal stb... nem ez az első eset. Aztán írta, hogy nem jelölte volna be,ha tudja azt, hogy rosszul esik nekem. de nem ez volt az egyetlen csaj.
2013. máj. 20. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
A pofám leszakad az ilyen nőktől.
2013. máj. 20. 23:21
 12/17 anonim ***** válasza:
minél inkább nyomod magad, meg hisztizel, annál előbb fog megcsalni, de nem baj, ne gondolkodj, nem a te stílusod.
2013. máj. 20. 23:22
 13/17 A kérdező kommentje:
az én pofám meg attól, ha valakit szerettek, nem kellene ilyet csinálnotok. látszik hogy a farka,tok után mentek
2013. máj. 20. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
lány vagyok. Te meg hülye. :D
2013. máj. 20. 23:33
 15/17 anonim válasza:
én egy szinten megértelek, mert tuti nem jó érzés, főleg a büszkeségednek. de kérdezz rá konkrétan, hogy ez mért van és mondd el hogy ez neked nem esik jól. fenn írtad, hogy ha tudta volna hogy neked rossz nem jelölte volna be. na mostmár tudja, meglátod folytatja e. :D ne reagáld túl, vedd lazán. mondjuk én ilyenkor ugyanezt megcsinálnám srácokkal és megnézném ő hogy reagál.
2013. máj. 20. 23:37
 16/17 A kérdező kommentje:
fél éve beszéltek utoljára, és most vette fel. össze vissza keresett kifogásokat honnan ismeri. és ne legyek ideges.
2013. máj. 20. 23:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így ismerkedik és hazudozik a pasid, akkor azért csinálja, mert sz*rik az érzéseidre.

De én speciel azt jelölöm be, akivel a való életben van valamilyen kapcsolatom, facebookon nem csajt keresek magamnak. Mondjuk lehet, hogy ennek az az oka, hogy nem egy tizenéves idióta vagyok, hanem egy intelligens felnőtt ember.

2013. máj. 21. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!