Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a pasim, ha tudja, hogy rosszul esik?
Figyelt kérdés
pár héttel ezelőtt likeolta a pasim egy vadidegen csaj képét. most cset közben bejelölte a csajt, rákérdeztem ki ez. rögtön jött a kifogásokkal stb... nem ez az első eset. Aztán írta, hogy nem jelölte volna be,ha tudja azt, hogy rosszul esik nekem. de nem ez volt az egyetlen csaj.2013. máj. 20. 22:53
2/17 anonim válasza:
Milyen kifogásokkal?.... Szerintem meg ha hülyeség miatt vagy kiakadva, akkor értelem szerűen ignorálni fog a pasid!!!
3/17 A kérdező kommentje:
fél év után felvesz egy szép csajt, a pasim jelölte be!! és ne legyek ideges???
2013. máj. 20. 22:55
4/17 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit betegesen féltékeny? Mi van, ha történetesen ismeri a csajt valahonnan, és bejelölte?
Milyen jogon szabod meg neki, hogy mit lájkoljon?
Milyen jogon mondod meg, hogy kit jelölhet be?
buta liba.
5/17 anonim válasza:
ezzel a fészbúkkal mindig csak a baj van!!!
te meg jelölgess izmos jóképű pasikat!!
6/17 anonim válasza:
próbáld meg neki értelmesen elmagyarázni, hogy neked ez így nem pálya. ha szeret, majd megérti. nekem sem esne jól, büszke ember vagyok, pedig ez a facebook téma nem nagy dolog bár sajnos ma már mérvadó.:D sok sikert. :D
7/17 A kérdező kommentje:
fél éve beszéltek egymással, most jelölte be. pont egy kialakulófélben lévő kapcsolatban. előző fas.zim ilyenekkel vágott át
2013. máj. 20. 23:07
8/17 anonim válasza:
Talán végig kéne gondolni, hogy miért ilyen f*szkalapokat választasz, és ha rájöttél, hogy miért, változtatni a dolgokon, nem pedig minősíthetetlen stílusban vernyákolni.
Nincs az az épkézláb férfi, aki ezt elviseli.
9/17 anonim válasza:
Van aggódnivalód, esélyes, hogy a pasid el fog hagyni. De nem azért, mert másik csajt talál, hanem mert belőled lesz rohadtul elege az ilyen idióta hisztijeid miatt. Tapasztalat.
10/17 A kérdező kommentje:
ok, akkor a pasik mindent csinálhatnak, amúgy megcsalna, de tök mind1. megjártam én ezt már, hogy kussoltam folyamatosan. szóval tök mind1. nemí,
2013. máj. 20. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!