Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a pasim, ha tudja, hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés
pár héttel ezelőtt likeolta a pasim egy vadidegen csaj képét. most cset közben bejelölte a csajt, rákérdeztem ki ez. rögtön jött a kifogásokkal stb... nem ez az első eset. Aztán írta, hogy nem jelölte volna be,ha tudja azt, hogy rosszul esik nekem. de nem ez volt az egyetlen csaj.
2013. máj. 20. 22:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
nem szeret
2013. máj. 20. 22:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Milyen kifogásokkal?.... Szerintem meg ha hülyeség miatt vagy kiakadva, akkor értelem szerűen ignorálni fog a pasid!!!
2013. máj. 20. 22:54
 3/17 A kérdező kommentje:
fél év után felvesz egy szép csajt, a pasim jelölte be!! és ne legyek ideges???
2013. máj. 20. 22:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te egy kicsit betegesen féltékeny? Mi van, ha történetesen ismeri a csajt valahonnan, és bejelölte?

Milyen jogon szabod meg neki, hogy mit lájkoljon?

Milyen jogon mondod meg, hogy kit jelölhet be?

buta liba.

2013. máj. 20. 22:57
 5/17 anonim ***** válasza:

ezzel a fészbúkkal mindig csak a baj van!!!

te meg jelölgess izmos jóképű pasikat!!

2013. máj. 20. 22:58
 6/17 anonim válasza:
próbáld meg neki értelmesen elmagyarázni, hogy neked ez így nem pálya. ha szeret, majd megérti. nekem sem esne jól, büszke ember vagyok, pedig ez a facebook téma nem nagy dolog bár sajnos ma már mérvadó.:D sok sikert. :D
2013. máj. 20. 22:59
 7/17 A kérdező kommentje:
fél éve beszéltek egymással, most jelölte be. pont egy kialakulófélben lévő kapcsolatban. előző fas.zim ilyenekkel vágott át
2013. máj. 20. 23:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Talán végig kéne gondolni, hogy miért ilyen f*szkalapokat választasz, és ha rájöttél, hogy miért, változtatni a dolgokon, nem pedig minősíthetetlen stílusban vernyákolni.

Nincs az az épkézláb férfi, aki ezt elviseli.

2013. máj. 20. 23:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Van aggódnivalód, esélyes, hogy a pasid el fog hagyni. De nem azért, mert másik csajt talál, hanem mert belőled lesz rohadtul elege az ilyen idióta hisztijeid miatt. Tapasztalat.
2013. máj. 20. 23:11
 10/17 A kérdező kommentje:
ok, akkor a pasik mindent csinálhatnak, amúgy megcsalna, de tök mind1. megjártam én ezt már, hogy kussoltam folyamatosan. szóval tök mind1. nemí,
2013. máj. 20. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!