Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy van 1 lány akivel beszélgettem és kiderült hogy egy városban élünk ezért ahogy megismertük egymást az nap még találkoztunk is.A randi végén elcsattant a csók nekem az első volt neki a sokadik.Nah ezután az volt hogy hívogattam ide oda és sosem akart jönni.Aztán egyszer csak beadta a derekát találkoztunk de én magam bevallom hogy elrontottam azt a 2. találkozót.Aztán már tényleg nagyon beleszerettem egész nap MSN-en beszélgettünk webcam stbstb.Szerelmes voltam belé.Ő viszont nem akart találkozni velem.Aztán egyszer csak a barátnője unszolására találkoztunk úgy hogy ott volt ő én a barátnője és nekem 1 barátom.Így négyesben.Mi jól éreztük magunkat ők ketten lányok kevésbé de végülis jó volt.Aztán másnap megmondta hogy nem akar semmit tőlem.Én persze új lányt akartam keresni aki elfeledtetné őt mert hiányzott nagyon.Másnap voltak is már jelöltek akiknek MSN-re puszikat írtam ki személyes üzenetbe stbstb.Ő erre rám ír hogy mit csinálok én hogy más lányokat kiírok és hogy ez neki milyen rosszul esik.Nem kérdeztem meg hogy ha nem akar semmit tőlem hogy eshet rosszul ez neki.Mostanság voltak vitáink,de nincs köztünk semmi engem teljesen tönkretett lelkileg,egyszerűen nem bírom elfelejteni ő pedig teljesen továbbra is éli az életét.Mintha csak a csókra kellettem volna neki.Jól elbeszélgetünk rákérdeztem 1 hete körülbelül arra hogy lehet e nála valami esélyem azt mondta nem tudja,talán.Én ennek örültem de nem hiszem hogy lehet valami.Az a kérdésem hogy szerintetek próbálkozzak e vagy hagyjam a francba.Voltak itt közben durva dolgok amiket tett velem,akit érdekel leírom privátban mert ígyis nagyon hosszúra sikeredett.Köszi annak aki elolvasta és előre is köszönöm a válaszokat.2009. okt. 3. 00:44
1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom próbálkozzak e nála vagy sem. :( Nem bírom nélküle,vele álmodok,rajta jár napközbe az agyam egyfolytában. :/ amúgy 15/F a lány pedig 1 évvel és 1 hónappal idősebb állítólag neki ez is baj volt...
2009. okt. 3. 00:47
2/3 anonim 

válasza:

ne is foglalkozz vele...csak szivat
3/3 A kérdező kommentje:
én szerintem is csak egyszerűen nem bírom elfelejteni :/
2009. okt. 3. 10:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!