Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves duci/kövér lány hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves duci/kövér lány hogy találhat magának egy rendes pasit aki elfogadja úgy amilyen?

Figyelt kérdés
Nem járok bulikba és nem iszom. Inkább "jókislány" vagyok aki könyvtárba jár, otthon van a családjával és egyszerűen senk nem akar járni velem az alakom miatt. Mindenki azt mondja, hogy a belső a lényeg közben meg még csak egy próbát se tesznek arra hogy igazán megismerjenek.
2013. máj. 18. 18:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok ( igaz idő közben lefogytam) de a barátom még viszonylag ducin ismert meg.(82kg voltam) Ő nem akarta ,hogy megváltozzam szerencsém van vele több mint egy éves a kapcsolatunk. Én a régi Honfoglaló nevű játékon ismertem meg.
2013. máj. 18. 20:04
 22/32 anonim ***** válasza:
16/L
2013. máj. 18. 20:05
 23/32 A kérdező kommentje:

[link]

Az alakom az első höz hasonlít

és sportolok

volt egy térdműtétem és attól kezdve híztam meg, előtte vékony voltam

2013. máj. 18. 20:07
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
ha ennyire zavar hogy kover vagy akkor MI A F*SZÉRT nem fogysz le???????????
2013. máj. 18. 22:06
 25/32 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz a miért nem fogysz le beszólásokkal. én is sportolok, orvos szerinti diétát követek, és heti 5x edzek 1 órát, teljesen feleslegesen, mert egy dekát nem fogyok. fogalmam sincs le tudok e valaha is fogyni. így is tömnöm kell magam gyógyszerekkel...

legutóbb nagyjából 1 év alatt fogytam le kín keservesen 5 kilót, már a gyógyszerekkel és mozgással együtt, de akkor szó szerint koplalnom kellett. mert másképp nekem nem megy . a koplalás meg azért nagyon megvisel sokszor. szar dolog a hormonzavarom, csak ez a beszólogatókat nem érdekli,akik pl nekem szólogatnak be. és szerintük mindenki aki kövér csak zabál.

egyébként hidd el hogy találni fogsz magadnak pasit, és igényeid is lehetnek.

nekem is voltak, pedig kövér vagyok. egy számomra helyes, vonzó férfi lett a férjem akit szeretek. 25 évesen mentem hozzá. szóval az sem igaz hogy egy kövér nőnek meg kellene elégednie egy számára nem vonzó, vagy igénytelen fogatlan büdös pasival például, csak mert kövér a hölgy.

27/N

2013. máj. 19. 00:47
 26/32 A kérdező kommentje:

Kösznöm szépen :)

És igen, nálam is vannak hormonzavarok, úgy hogy teljesen ugyan az a helyzetem mint neked :)

2013. máj. 19. 09:47
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is duci vagyok, és az is maradok. Mielőtt bárki is pálcát törne felettem, had mondjam el, hogy 16 évesen 102 kg voltam, most csak 68 vagyok. Még viszonylag a 163 centimhez ez is sok. 17 évesen nekem sem volt barátom, de engem valamiért nem is érdekelt. Jobban izgatott az, hogy tovább szeretnék tanulni. Mikor fősulira kerültem, alföldről hegyekbe azonnal fogytam megint vagy 5-10 kg-ot. A fősulin jött el az én időm. Ott akadtak páran, akik érdeklődtek irántam, viszont én még nagyon sokáig nem foglalkoztam velük. Majd 21 évesen jött egy fiú, aki levett a lábamról. Igazából ez nem sült el túl jól, de mindent túl kell élni. Azóta már van másik párom, akivel egy hullámhosszon vagyunk, megegyezik az ízlésünk, megértjük egymást, azonos vallásúak vagyunk stb. Tipikus zsák a foltját:D

Azt mondom, h várj türelmesen. Nehéz, én ezt tudom. Koncentrálj a tanulásra. Az akarás sosem jön be, akkor köszönt rád a szerelem, mikor nem számítasz rá. Békülj meg magaddal, addig ne várd el, h más elfogadjon. Én ezzel sokat küzdöttem mire sikerült.

2013. máj. 19. 09:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ilyen az alakod mint a képen, akkor van egy jó hírem: ha kiaknázod az adottságaid, akkor sokunk szerint sokkal szexibb vagy mint a vékony lányok. Mondom ezt férfiként úgy, hogy volt már külsőre mindenféle barátnőm (vékony, duci). Írnék is neked ezügyben, ha pár évvel fiatalabb lennék :)
2013. máj. 23. 15:39
 29/32 anonim válasza:
Helló, még aktuális ?:)
2013. szept. 9. 11:35
 30/32 A kérdező kommentje:
Szia! Úgy néz ki már nem. :)
2013. szept. 13. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!