Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves duci/kövér lány hogy találhat magának egy rendes pasit aki elfogadja úgy amilyen?
Társkeresőn rengeteg a duci lány. Keress magadnak egy duci pasit.
(Engem pedig ne jelölgessetek, mert már rosszul vagyok tőle)
Miért nem fogsz le?
Egészségügyi probléma vagy lustaság?
Találsz te normális pasikat is ha nagyon akarsz. Nem számít tényleg a külső. Haverom is egy kövér lánnyal jár, ő sem volt bulizós, vele is valami bemutatón ismerkedett meg.
Nekem sem számít a külső, én szívesen ismerkednék veled, mert én is kövér vagyok, rendes, tisztességes ember, csak a gond az hogy nekem már van barátnőm több mint másfél éve vagyunk együtt.
21/F
" és egyszerűen senk nem akar járni velem az alakom miatt."
Sportolj és fogyj bameg! :D
Ismerek egy két olyan csajt, aki nem vékony modellalkat hanem kicsit vastagabb, de nem zsírtenger hanem sportos, izmos. Ugyanúgy bejönnek a normális pasiknak egy bizonyos szintig. Igaz ők nem is vallják magukról, hogy ducik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!