Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A chat.hu-n miért a nők 80%-a duci, kövér?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 17:23
1/9 okoska31 válasza:
kicsit mintha rossz lenne a szórended...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi nem nyelvtani elemzést kértem :)
2013. jan. 8. 17:27
3/9 anonim válasza:
Azt te honnan tudod ilyen pontosan, hogy "80%-uk"?
4/9 anonim válasza:
Mert ha ilyen a helyesírásod, akkor csak ezek állnak veled szóba.
5/9 okoska31 válasza:
nem is annak szántam. ez így mást jelent....
6/9 anonim válasza:
honnan tudjuk? biztos ők jobban szeretnek chat-elni :D
20/L
7/9 anonim válasza:
chaten ismerkednek, mert az életben gátlásosak és/vagy nem kellettek eddig senkinek. egyrészt neten annak adod ki magad, akinek akarod, másrészt meg sokan úgy vannak vele, hogy neten beleszeretnek a személyiségembe, és ha meglát élőben, akkor már mind1, hiszen szeret.
8/9 anonim válasza:
Azt szeretnéd, ha a férfiak 80%-a lenne elhízva? :D (Most az eredeti értelem tudatában kérdeztem vissza.)
9/9 anonim válasza:
A chat.hu-n csak trollok meg fake regek vannak...
Siralmas az az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!