Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves duci/kövér lány hogy találhat magának egy rendes pasit aki elfogadja úgy amilyen?
1. Jó vagy!
2. Tessék kicsit izgalmasabbnak lenni! Rövidebb szoknya, feszülőbb poló, kacérkodás a kiszemelt pasival!
Én spec a nőiesebb nőket kedvelem!
F.
Persze. Jó lehet veled a szex, mert akárhol lehet rajtad pinát hajtogatni.
21/L
Én örömmel ismerkednék duci lányokkal. Nem szeretem a vékony lányokat. nincs velük semmi bajom, még mielőtt vita lesz... de nekem a duci lányok jönnek be :)
Ha gondolod írj :)
"1. Jó vagy!
2. Tessék kicsit izgalmasabbnak lenni! Rövidebb szoknya, feszülőbb poló, kacérkodás a kiszemelt pasival!"
Hát nem tudom, de szerintem baromság a 2. pont...én sem vagyok egy kifejezetten vékony lány, mert bevallom van mit fogni rajtam (szerintem husis vagyok, bár panaszt még nem kaptam..sőőt nem:)), de szerintem egy kövér lány ne éppen tapadós pólókba meg pics* kilógós mini szoknyákba járjon mert akkor 1000%, hogy csak megszólnák érte.. Nagyon jó és csinos ruhák vannak, amik eltakarhatják a vészesebb területeket:) lehet velük egy picikét csalni és kész:D Amúgy meg nem értem, hogy 1x-2x miért nem mész fel bulizni a barátnőiddel. Most csak azért mert duci vagy? Na és akkor mi van?!:) Semmi, meg legalább ismerkedhetnél is.
16/L
Lefordítom magyarra: rendes pasi = nekem tetsző, jó pasi
Ennek ismeretében már tudjuk, hogy pasija simán lehetne a kérdezőnek, csak nyilván vannak igényei, amik nincsenek arányban az adottságaival. Ez minden női lelki probléma forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!