Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jó kislányok senkinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó kislányok senkinek nem kellennek?

Figyelt kérdés
nem járok bulizni mert a munkám annyira lefáraszt h nincs energiám és mivel hétvégén is dolgozom nem akarok másnaposan munkába menni...jó tudom néha kéne lazítani de mivel a barátnőim már férjhez mentek családjuk van nem jönnek el diszkóba...arra lennék kiváncsi h fiúk mi a véleményetek egy ilyen tulajdonságú lányról: csendes, nem szeret bulizni, nem iszik alkoholt nem dohányzik, tiszteli a férfiakat csak mivel már sokan át verték nehezen bízik meg bennük, nagyon szeretne már egy komoly kapcsolatot mert eddig sajnos nem volt benne része, nagyon vágyik rá h szeressék és ő is szerethessen vkit jaj és 20éves
2013. máj. 17. 16:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

nah te is jókor tetted fel ezt a kérdést sok kis kanos rögtön beindult :)

nekem nem jönne be 1 ilyen lány ha 20 évesen a munkájának él és nem akar bulizni

akkor valószínűleg később fog rájönni az "élhetnék" ami elég rossz lehet ha már pl gyerek van..

hosszú távra semmiképpen nem kéne

nekem max kihívásra lenne jó h sikerül-e ágyba vinni

23F

2013. máj. 17. 17:19
 22/32 anonim ***** válasza:
51%

Na nekem ilyen 20éves korára megsavanyodott, koravén, sztahanovista, aszexulás kiscsaj nem kell.

Akinek ez az ideálja vigye. Nekem nem kellene.

2013. máj. 17. 17:20
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem sem, sőt nagyképű is így a kommentekből olvasva..
2013. máj. 17. 17:26
 24/32 A kérdező kommentje:
23-as miből gondolod h nagyképű? először olvasd el h mire reagáltam úgy
2013. máj. 17. 17:28
 25/32 anonim ***** válasza:
Jó az :)
2013. máj. 17. 17:30
 26/32 anonim ***** válasza:
De, kellenek, csak ők általában nem a "jófiúkért" hanem a f@szfejekért vannak oda...
2013. máj. 17. 17:30
 27/32 anonim ***** válasza:

ma 17:30

kisarkitva nagyon álltalánositva... de sajnos igaz... :)

2013. máj. 17. 17:34
 28/32 anonim ***** válasza:
Dehogynem!
2013. máj. 17. 17:36
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék, ha odaállítana hozzád egy hasonló beállítottságú férfi, te mit csinálnál.

leállsz vele beszélgetni - 1,00001

otthagyod, mert észreveszed benne a saját gyérségedet - 15,21

Láttam már ilyeneket, amikor egy jókislány elküldte a jófiút (ejj de elkúrt kifejezések) azt helyette várta, hogy egy Hozéármándó elvigye, persze ő nem jött.

2013. máj. 17. 17:48
 30/32 anonim ***** válasza:
nekem pont ilyen kell
2013. máj. 17. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!