Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó kislányok senkinek nem kellennek?
Figyelt kérdés
nem járok bulizni mert a munkám annyira lefáraszt h nincs energiám és mivel hétvégén is dolgozom nem akarok másnaposan munkába menni...jó tudom néha kéne lazítani de mivel a barátnőim már férjhez mentek családjuk van nem jönnek el diszkóba...arra lennék kiváncsi h fiúk mi a véleményetek egy ilyen tulajdonságú lányról: csendes, nem szeret bulizni, nem iszik alkoholt nem dohányzik, tiszteli a férfiakat csak mivel már sokan át verték nehezen bízik meg bennük, nagyon szeretne már egy komoly kapcsolatot mert eddig sajnos nem volt benne része, nagyon vágyik rá h szeressék és ő is szerethessen vkit jaj és 20éves2013. máj. 17. 16:59
11/32 anonim válasza:
Nekem pont egy "jókislány" kellene :)
12/32 anonim válasza:
Szeretem a jókislányokat, .... elrontani! ;) :P
13/32 A kérdező kommentje:
most nem értem h hogy jön ide a szex?? veled drágám biztos nem lennék hajlandó se szexre se semmi másra és képzeld nem vagyok ronda de te biztos az vagy ha itt keresel szexpartnert
2013. máj. 17. 17:09
14/32 A kérdező kommentje:
ezt a 9-esnek szántam
2013. máj. 17. 17:09
15/32 anonim válasza:
ilyen sokat dolgozol?Akkor meg lehet érteni hogy nincs sok időd bulizni.
Szerintem nem lehet gond veled, biztos kedves lány vagy :)
17/32 anonim válasza:
Hehe. Kedves kérdező
Én is pont ilyen gondban küzdök. Kb napi 2-3 óra szabadidőm van, igy most nem járok el bulizni nem alkoholizálok mert hozzák a szondát :D
Szóval nekem bejönnél ha el tudod viselni, hogy csak random melozok és sokat. :))
18/32 anonim válasza:
20 évesen ilyen kiélt vagy, akit sok férfi átvert? szép.. nem attól lesz valakik jó kislány, hogy otthon gubbaszt.
19/32 anonim válasza:
hidd el kellenek, csak nem csönget be senki, hogy jelentkezzen,sok ilyen lány van, csak nem tudnak róluk N
20/32 A kérdező kommentje:
18-as az h sokan átvertek nem azt jelenti h megkefélt a fél város azt sokan csak szerették volna....
2013. máj. 17. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!