Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok a barátnőmmel és már nem szeretem szakítani próbáltam vele de ránéztem és megsajnáltam nincs szívem megmondani neki mit csináljak hogyan mondjam el neki ???2009. okt. 2. 12:10
1/7 anonim 

válasza:

Nehéz ügy...
Ülj le vele, és mondd el neki, hogy nagyon szép volt ez az együtt töltött év, de te már nem vagy belé szerelmes, nem tudod boldoggá tenni igy, és szeretnéd ha mindkettőtök megtalálná a boldogságot!
L/22
2/7 anonim 

válasza:

Ülj le vele és beszéld meg. Ne legyél vele csak szánalomból. Egy idő után nem fogod bírni és csak úgy ki fog belőled törni. Rosszabb lesz majd úgy.
3/7 anonim 

válasza:

Felesleges kertelned.
Minél hamarabb mond meg neki. Szerintem fordított helyzetben Te is ezt várnád el Tőle.
A "legyünk barátok" témát se erőltesd. Ha eddig nem csak szerelmesek voltatok hanem barátok is akkor ezután is azok lesztek mindenféle ígérgetés nélkül is. Ha pedig csak férfi-nő kapcsolat volt köztetek és barátság nem akkor a "barátok maradunk" csak újabb hazugság lenne.
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem ne nyújtsd,mint a rétestésztát,sajnálatból ne maradj vele.Azzal magadnak is ártasz,meg neki is.Mondd el neki,hogy nem vele van a baj,egyszerűen úgy érzed,nincs értelme a kapcsolatnak,mert nem működne így,és hazugságokon alapulna.Ha tényleg szeret,és tisztel,akkor meg fogja érteni,és elenged.Mondd meg neki,hogy Te azt szeretnéd,hogy ő is boldog legyen.
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem lődd tarkón, ásd el, és megvan oldva.:)
6/7 anonim 

válasza:

én is ezt éreztem csak én 4 év után és lány vagyok! nagyon nehéz volt,mert minden hozáköt..de egyszerüen elmult a szerelmem és már nem is volt oylan jo vele,arrajutottam h ne kinozzam magunkat inkább szakitok! leültem vele beszélgetni,elmondtam mit érzek(vagyis mármit nem érzek) ésh szerintem jobb lesz igy és nem akarom átverni..és ennyi volt,azota már uj kapcsolatom van...:)
7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van megfogadom a tanácsotokat de nagyon nehéz ezt kimondani de meg próbálom
2009. okt. 2. 15:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!