Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vette el tolem?

Figyelt kérdés

23 eves elkeseredett lany vagyok. 3 es fel eves kapcsolatom ert veget 2 hete.

Regota egyutt voltunk mar amikoris a baratom egyre inkabb elkezdte dicsergetni egyik baratnomet...hogy le van fogyva, hogy megszepult stb.....en meg mindig csinos, szep arcu csaj voltam-de volt rajtam egy 18kg sulyfolosleg....addig addig dicsergette a baratnom es mas noket is ...hogy elhataroztam en is lefogyok es jobb leszek mint az a bizonyos lany. 5 kemeny honap alatt bombano lettem...szuper alakom van, eljarok tornazni, aerobicra, futok ha jo az ido, nem eszem edesseget es szoliba, fodraszhoz valamint kozmetikushoz is eljarok havonta nem is egyszer...de o mintha eszre sem vette volna a valtozast, ha kerdeztem jol nezeke ki ramondta ugyan de semmi extra...persze meg mindig azzal jott hogy a baratnomnek milyen jol all a hosszu haj...tudtam h bejonnek neki a hosszu haju csajok es bar engem soha nem kritizalt ereztette h vannak jobb nok tolem en ezert meg bevallaltam a hajhosszabitast is...szerencsere ezeket anyagilag megengedhettem.....tenyleg a pasik megfodulnak az utcan utanam, o meg eszre sem vett es ez annyira fajt hogy szakitottunk. O meg most osszejott egy buliban a baratnommel.....hogy tehettek ezt velem!!!!!???????Annyira faj?Hogy fogom ezt kiheverni?Hiszen en mindent megtettem hogy tetszek neki.....mindig azt ereztem a nagy valtozasok utan hogy talan mas pasi jobban megbecsulne h ilyen helyes abratnoje van de en megsem voltam eleg jo neki se regen se most egy teljesen uj, kulsovel!!!HOgy lehet 3 es fel evet elfelejteni???Mit kellett volna jobban csinalnom??Az a lany szep de mindenki szerint egy buta liba es most hogy megvaltoztam mindenko azt mondja sokkal jobb no vagyok tole es eszem is van....Elvettek minden onbizalmam.... egy elkeseredett, csalodott, lany....

2009. okt. 1. 22:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
meg fogja még bánni ne félj, de vissza ne fogadd. nehéz lesz és sok időbe fog telni, de túl fogsz lépni rajta, kitartás! járj szórakozni, társaságba a barátnőiddel és ők elfeledtetik majd veled!
2009. okt. 1. 22:46
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Ne kesered el. Csak büszke lehetsz magadra, hogy ezt mind végig tudtad csinálni. Lehet, hogy ő nem vette észre, de majd jön más, aki imádni fog, akinek te leszek a legtökéletesebb, aki úgy fog szeretni ahogy vagy. Fel a fejjel.
2009. okt. 1. 22:51
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
aranyos és odaadó lány lehetsz írásod alapján. azt kell hogy mondja, ez a srác sose szeretett téged igazán, inkább megszokásból volt veled. talán jobban jártál így. belül te is érezted, hogy több megbecsülést érdemelsz, akkor hát keress magadnak egy rendes srácot
2009. okt. 1. 22:59
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem ő az egyetlen srác a világon. Keress valakit, aki megbecsül.
2009. okt. 1. 23:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Mas ferfi???Ezek utan???Mindent osszetortek bennem...mindent!Annyira egyedul erzem magam...annyira szerettem volna ha tetszem neki es buszke lenne ram...utolso honapban meg el is utaztam es tenyleg ugy tertem vissza hogy a sajat szuleim is meglepodtek bar azelott se voltam annyira kover...Faj ez az egesz, ugy erzem becsapott az akit a legjobban szerettem es iszonyatosan nagy az uresseg tatong az eletemben es ugy erzem senki nem lesz aki betoltene a helyet...
2009. okt. 1. 23:10
 6/18 anonim válasza:
96%
Szép dolgok ezek, amiket elkövettél, de már akkor kellett volna otthagynod, mikor elkezdte a barátnőd dicsérgetni. Férfiként mondom, hogy nem érdemes áldozatot hozni, senki kedvéért, kivéve persze, ha azt te is akarod. nekem egy picit kényszer illat jött le ebből, de ha nem bántad meg, akkor jól tetted. De senkiért ne hozz olyan áldozatot, amit te nem akarsz.
2009. okt. 2. 01:06
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Én teljesen megértelek. Úgy tűnik hasonló lehetsz lányban, mint én pasiban.

Hát.. ki fogod heverni, de nagyon nehezen.. sok idő kell, de én is bíztatlak, főleg ha ilyen szép lány vagy, hamar lesz majd melletted valaki, aki sokkal jobban meg fog becsülni, és majd újra boldog leszel.

Ne sajnáld azt, aki elhagyott, mert az nem is szeretett eléggé.

És ne is hibáztasd magad semmiért. Te mindent megtettél ezért az emberért, igaz? Még túl sokat is. És ha valahol hibáztál, hát itt! Te magad is leírtad, hogy régen sem voltál elég jó neki. Érezted te ezt régebben is. Ő viszont kihasználta, hogy te milyen szerelmes vagy belé, és kihasznált téged amire akart, ennyi.

Csak egy idiótának nem kellettél, aki folyton megalázott, hogy más lányokról álmodozott melletted.

Legyen önbizalmad! Ennél sokkal jobbat érdemelsz és fogsz is kapni!

2009. okt. 2. 01:16
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

komolyan irigylésre méltó a teljesítményed és a kitartásod, hogy ennyire rendbeszedted magad egy pasi miatt, ritka h valaki ennyire áldozatkész kegyen. Na és gondolom egy jó adag féltékenység is volt benned a másik iránt és ez is motivált.

De szerintem csak örülj mert új lehetőségek nyíltak meg ezzel előtted és épp ez a f*sz volt az elindítója, egyenesbe jön nemsoká minden, csak gondolj arra hogy nála sokkal jobbat érdemeltél volna, én minimum megnéztem volna egyik régebbi fotón az olyan volt és élőben az ilyen lett hatást, és rádmászok az elragadtatástól hogy ilyen csinos lettél. Meg az a minimum h ilyenkor a másik is megpróbál valamit változtatni magán.

2009. okt. 2. 12:06
 9/18 anonim ***** válasza:
32%
Akkor vonulj zárdába és sírj utána még 50-60 évig.
2009. okt. 3. 13:07
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Majd én megmondom a frankót!

Na szóval a srác egy f@sz. Nagyon nagy f@rok. Ha az én nőm tenne ilyeneket, hogy boldoggá tegyen összetenném a két keze. Érződik, hogy szereted, de inkább felejtsd el a srácot. Kutyaharapást szőrivel, szerezz más embert magadnak. Nem kell komoly kapcsolatot kialakítani. Ha csak flörtölgetsz vele az is segít, hidd el nekem mindig bevállt. És ha korrekt vagy és mondod a másiknak, hogy ez csak bohóckodás akkor még másnak sem fáj. Keress hobbit, könyvtár, sport, barátok, buli. Ha meg eszedbe jut akkor egyből kezd valamit magaddal. Így hamarabb felejtesz. ;)

Az önbizalmadd meg visszajön a jókedveddel együtt. Ha mástnem írj nekem privátot, felveszelk msn-re és annyit marhulok, hogy leesel a székről a nevetéstől :) Komolyan.... A mosolygós emberek a szépek.

2009. okt. 5. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!