Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és nem csak a magam nevében: LEGYETEK TÖKÖSEBBEK! Jó, akkor: Miért nem vagytok tökösebbek? (Nem vette be a rendszer, eredetileg csak az első másfél sor volt a cím)

Figyelt kérdés
Mi nők már majd belegebedünk, hogy "küldjük a jeleket", ti meg még mindig a körmötöket rágjátok, hogy "Vajon, mit fog csinálni, ha megszólítom? Vagy ha megtudja, hogy nem csak a haverja / munkatársa / bulizós barátja akarok lenni?" És ha visszautasít az a lány/nő, akkor mi van??? Nem haltok bele, biztosíthatlak. Szedjétek össze magatokat, az istenért!!! Mi nem kezdeményezhetünk mindig, mert akkor meg le vagyunk k....-zva. (Persze, csak ha nem jövünk be.)
2011. febr. 2. 08:59
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
68%
Én nő vagyok, és egyetértek veled! Igazin férfit akarok! Aki leteper, és tudja mit akar!
2011. febr. 2. 09:14
 2/37 anonim ***** válasza:
91%
Hehehe! Gyertek, én mindenkit begyűrök magam alá, mint nyomtató a vékony papírt! :D:D:D
2011. febr. 2. 09:21
 3/37 anonim ***** válasza:
74%

Talán megfelelő helyen, megfelelő jeleket kéne küldeni :)

Amúgy meg, ha nem veszi a jelet, miért nem mész oda? Ha lek@rváz, akkor nem mindegy? Úgyis fölösleges lett volna, ha bármilyen jelet vesz :D

2011. febr. 2. 09:22
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
És mik azok a jelek hölgyeim? Mer sokszor kétszer rápillogtok az illetőre, aztán feladjátok. Legyetek kicsit egyértelműbbek, és akkor nem kell találgatni, hogy most tényleg érdeklem, vagy csak szélütése van.
2011. febr. 2. 09:25
 5/37 anonim ***** válasza:
Ez azért a tökösségnél kicsit bonyolultabb dolog. Meg aztán melyik férfi szeret kosarat kapni? Mert én biztos nem. És akiről úgy érzem, h nagy esély van a kosárhoz inkább bele se kezdek :D Sértené az önérzetem és a hiúságom. H a másik miért félénk azt én nemtom. Viszont a sok negatív visszajelzés erősítheti a félénkséget. De mint mondtam ez nem a tökösségről szól :D Meg aztán az éremnek két oldala van, nem biztos, h csak a férfiakban van a hiba. Mellesleg abba sem halt bele egy nő sem, ha leqrvázták ;)
2011. febr. 2. 09:43
 6/37 A kérdező kommentje:

Akinek nem inge, ne vegye magára. Nem volt bántó szándék abban amit írtam, sőt. Segíteni szeretnék. Nektek is, magamnak is :) Főleg 09:25-ös hozzászólónak írom, hogy ez a kérés elsősorban azoknak szól - nagyon sokan vannak - akik ide írogatnak és bizonytalankodnak. És kérdezném tőle, hogy ő milyen jelet venne egyértelműnek.

El sem tudjátok képzelni, mennyit el lehet érni egy merész kezdeményezéssel. Többet ér minden gyúrásnál és hajzselénél. Nem akarom megsérteni a férfiakat és azokat buzdítani, akik egyébként nyomulósak.

A jelek, amik még megengedhetőek egy nőnél szerintem ennyire korlátozódnak: ismeretlenül, buszon, vagy mondjuk iskolában csak nézegethetünk egy srácot, vagy maximum rámosolyoghatunk. Ha már van valamilyen kontaktus - osztálytárs, munkatárs, üzlettárs, ilyesmi: érdeklődünk egy kicsit jobban felőled, kérdezgetünk a személyesebb dolgaidról. Vagy nem így van?

09:43-as: igazad van, nem olyan egyszerű, a dolog. A nők annyira elférfiasodtak, hogy már azt hiszitek, nem lehet a régi játékszabályok szerint játszani. Hogy mi volt előbb? Ki kezdte? Nem lehet eldönteni, meddő vita lenne, mint a „mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás”. Nekem van egy olyan satnya gyanúm, hogy mi kezdtük…

2011. febr. 2. 10:04
 7/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem vagyok csúnya, de röpke 29 évem alatt egyszer sem mosolygott rám nő a közlekedési eszközökön. Ránézésből mit lehet megállapítani? Óhatatlanul ránéz néha az ember másokra a buszon, ez nem jel. Ma is ült egy csinos nő mellettem a buszon, néha felém is nézett. Én is felé néztem, akkor meg ő nem nézett rám. Ebből mit kellene leszűrnöm? Hogy odavan értem? Ahonnan én jövök, ott kétfajta mondattal szólítanak le a buszon: "Van cigid?" vagy "Tudnál adni 40-et fröccsre?", tehát erre is számítanak nagyjából azok, akiket leszólítanak.
2011. febr. 2. 10:45
 8/37 anonim ***** válasza:
52%
Nesze neked noi egyenjogusag:) Lehet kezdemenyezni:)
2011. febr. 2. 10:58
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem próbálod meg akkor a "Van cigid?" kérdést?

Tény, hogy a próbálkozások jelentős hányada koppanással végződik. De még egyszer sem csökkentette az önbecsülésemet. Inkább kiábrándított a női nemből. (Úgy egy hétre. :-))

Ha váltok pár mondatot egy idegen lánnyal és közben látom a mosolyát, akkor az növeli az önbizalmamat. Azt viszont nem várhatom el, hogy minden nő belém szeressen. Minél magabiztosabb vagyok, annál könnyebben szólítok meg lányokat és annál biztosabb a siker.

Nem használok hajzselét. :-)

2011. febr. 2. 11:06
 10/37 anonim ***** válasza:
Tudjuk mi nagyon jól mikor tetszünk egy lánynak, de ha nekem meg nem tetszik az a lány, nem foglalkozok vele, nem akarom hitegetni feleslegesen.
2011. febr. 2. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!