Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és nem csak a magam nevében: LEGYETEK TÖKÖSEBBEK! Jó, akkor: Miért nem vagytok tökösebbek? (Nem vette be a rendszer, eredetileg csak az első másfél sor volt a cím)
Talán megfelelő helyen, megfelelő jeleket kéne küldeni :)
Amúgy meg, ha nem veszi a jelet, miért nem mész oda? Ha lek@rváz, akkor nem mindegy? Úgyis fölösleges lett volna, ha bármilyen jelet vesz :D
Akinek nem inge, ne vegye magára. Nem volt bántó szándék abban amit írtam, sőt. Segíteni szeretnék. Nektek is, magamnak is :) Főleg 09:25-ös hozzászólónak írom, hogy ez a kérés elsősorban azoknak szól - nagyon sokan vannak - akik ide írogatnak és bizonytalankodnak. És kérdezném tőle, hogy ő milyen jelet venne egyértelműnek.
El sem tudjátok képzelni, mennyit el lehet érni egy merész kezdeményezéssel. Többet ér minden gyúrásnál és hajzselénél. Nem akarom megsérteni a férfiakat és azokat buzdítani, akik egyébként nyomulósak.
A jelek, amik még megengedhetőek egy nőnél szerintem ennyire korlátozódnak: ismeretlenül, buszon, vagy mondjuk iskolában csak nézegethetünk egy srácot, vagy maximum rámosolyoghatunk. Ha már van valamilyen kontaktus - osztálytárs, munkatárs, üzlettárs, ilyesmi: érdeklődünk egy kicsit jobban felőled, kérdezgetünk a személyesebb dolgaidról. Vagy nem így van?
09:43-as: igazad van, nem olyan egyszerű, a dolog. A nők annyira elférfiasodtak, hogy már azt hiszitek, nem lehet a régi játékszabályok szerint játszani. Hogy mi volt előbb? Ki kezdte? Nem lehet eldönteni, meddő vita lenne, mint a „mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás”. Nekem van egy olyan satnya gyanúm, hogy mi kezdtük…
Miért nem próbálod meg akkor a "Van cigid?" kérdést?
Tény, hogy a próbálkozások jelentős hányada koppanással végződik. De még egyszer sem csökkentette az önbecsülésemet. Inkább kiábrándított a női nemből. (Úgy egy hétre. :-))
Ha váltok pár mondatot egy idegen lánnyal és közben látom a mosolyát, akkor az növeli az önbizalmamat. Azt viszont nem várhatom el, hogy minden nő belém szeressen. Minél magabiztosabb vagyok, annál könnyebben szólítok meg lányokat és annál biztosabb a siker.
Nem használok hajzselét. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!