Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és nem csak a magam nevében: LEGYETEK TÖKÖSEBBEK! Jó, akkor: Miért nem vagytok tökösebbek? (Nem vette be a rendszer, eredetileg csak az első másfél sor volt a cím)
Kedves 13:23-as hozzászóló!
A jófiú-rosszfiú effektusról: teljesen igazad van, ez ugyanolyan nehéz nektek, mint nekünk az, hogy bájos barátnők, anyukák, jó szakácsnők és qrvák legyünk egyszerre. Mert ezt szajkózza a média, meg a netes oldalak. De ennek NEKTEK éppen úgy nem kell bedőlnötök, mint ahogy nekünk sem szabad, mert egyszerűen lehetetlen kivitelezni. Sem a jófiú, sem a rosszfiú szerepet nem lehet felvenni, vagy ilyen vagy, vagy olyan. Nem lehet magadra erőltetni.
Amit a falról írsz, amit magunk köré építünk: az egyik exem szűzqrvának hívja az ilyeneket. Küldi a nő jeleket, aztán amikor lépsz, felháborodottan elküld a fenébe. Léteznek, ismerek ilyeneket és mélyen elítélem. Általában bandában járnak és egymást erősítik, egymásnak játszanak. Világosodik a kép, persze: egyre inkább azt látom, hogy a férfiak néhány domináns szűzr...banc alapján ítélik meg az egész női nemet és ezen nincs is mit csodálkozni.
Abban is igazad van, hogy a tökéletes férfit meg úgy otthagyják, hogy csak néz, vagy legalábbis megcsalják. Hiába, kell az izgalom a nőnek is. Ha túl nyugis a kapcsolat és problémamentes, elkezdenek hiányozni a régi szép idők, amikor az ősember a hajánál fogva rángatta be a barlangjába a nőstényt ;)
12:32-es, azaz „Tökös” hozzászóló:
Üdv neked is. Én végig tökös JELLEMRŐL beszéltem. Nem tudom, milyen más tökösségre gondoltál… fizikai adottságok szóba sem jöttek eddig :)
tudod én sem a fizikai adottságokra gondoltam!Bár úgy is tökös vagyok mert szívós fizikai munkát végzek!
Ami a jeleket illeti:béna jeleket küldtök vagy csak ugy gondoljátok hogy kűldtetek!a másik az hogy rosszul válogattok vagy felszínesek vagytok!
És egy igazi férfinak általában egy igazi nő kell!
üdv!
Gyerekek! Szerintem itt egy gond van! Aki tökös pasira vágyik, az még véletlenül se azt a fajtát vonzza magához!A tökös pasi meg a a félénk csajoknak túl sok!
Hogyan kéne egymást megtalálnunk?
Nem rágom a körmöm mert pontosan tudom mit fog mondani, ebből kifolyólag fölöslges is próbálkoznom.
21f
16:36-os hozzászólónak: Az izmos pasi… az nálunk olyan, mint a régi viccben a zsiráf. Szép állat, de otthonra azért nem biztos, hogy kellene. Alapvető kommunikációs problémák vannak a nők és a férfiak között, akkor hogy is várhatnánk el, hogy még szavak nélkül is megértsetek. Nézzetek be egy-két női honlapra és meglátjátok, hogy milyen „hódítási” tippeket kapunk, honnan próbálunk tájékozódni. Egyszerűbb lenne tőletek kérdezni igaz? Arra meg ott van a "pasiszótár". Jó szórakozást!
OFF
"Igen, ha valakinek tetszik valami, a pupillája kitágul így gyakrabban pislog." :D (Ez 3 teljesen független dolog.)
Rég olvastam ilyen mérvű általánosító népbutítást, mint amit a fenti linkek tartalmaznak!!!
ON
Kicsit bonyolultabb a képlet. :-)
Engem az értelmes lányok vonzanak. Logikus, hogy ők sem egy igazi jómunkásembert keresnek. Már hátrányba is kerültem a sportos megjelenésemmel. Meg kell küzdenem az előítéleteikkel, be kell bizonyítanom, hogy nem izomagy vagyok. Míg egy tipikus könyvmoly külsejű srác bénázhat, mert ő aranyos, nekem nincs második esélyem.
Senki nem értse félre, nem zavar. Már élvezem a "jé, beszél a majom" tekintetet. Éppen azt mondom, hogy senki se nyavalyogjon, mert minden előnyös tulajdonság hátrányos is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!