Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és nem csak a magam nevében: LEGYETEK TÖKÖSEBBEK! Jó, akkor: Miért nem vagytok tökösebbek? (Nem vette be a rendszer, eredetileg csak az első másfél sor volt a cím)

Figyelt kérdés
Mi nők már majd belegebedünk, hogy "küldjük a jeleket", ti meg még mindig a körmötöket rágjátok, hogy "Vajon, mit fog csinálni, ha megszólítom? Vagy ha megtudja, hogy nem csak a haverja / munkatársa / bulizós barátja akarok lenni?" És ha visszautasít az a lány/nő, akkor mi van??? Nem haltok bele, biztosíthatlak. Szedjétek össze magatokat, az istenért!!! Mi nem kezdeményezhetünk mindig, mert akkor meg le vagyunk k....-zva. (Persze, csak ha nem jövünk be.)
2011. febr. 2. 08:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

én csak szeretnék feltenni egy kérdést:) ne röhögjetek ki de én már kapcsolatba vagyok bőven és ha vele vagyok nehéz férfiasan viselkednem mert tisztára bearanyosodom :D

Mostanában mondta hogy lehetnék kicsit vadabb férfiasabb. Nem volt még szex. Ötletek? csak ne oltsatok:D

2011. febr. 8. 08:21
 32/37 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Írd ki saját kérdésnek, ez nem a te topikod!

2011. febr. 8. 08:44
 33/37 anonim ***** válasza:
65%
Én is jobb szeretem a karakteres férfiakat.Inkább maradok egyedül,semmint hogy én menjek oda egy fiuhoz,hogy én kezdeményezzek(tettem ilyet egyszer,de többet sem).Ezt nem sértésből mondom,csak annyit szeretnék,hogy a férfiak végre betöltsék a szerepet,ami nekik lett szánva.Szeretem a vezető tipusú férfiakat,akikre támaszkodhatok.Magam sem vagyok egy gyenge jellem,erős akaratom és karakterem van,hát olyat keresek,aki rajtam is túltesz.Sohasem tudnék együtt lenni valakivel,aki nálam gyengébb,akire nem támaszkodhatok ha fontos döntést kell meghoznunk,ha problémák adódnak stb..Ugy értem,nem akarok én lenni,aki a férfit cipeli.Ne én hordjam a nadrágot a kapcsolatban..És szabad tévedni,mert ez emberi dolog(pl ha téved valamiben,rossz döntést hoz meg ilyenek).De tudni kell a bukás után felállni,és menni tovább.Nem szabad azon siránkozni,ami már amúgy is megtörtént.Kikosaraztak?Próbálkozz másnál.Nem jöhetünk be mindenkinek.A fiuknak fogalmuk sincs,mennyire vonzó az erős karakter,döntőképesség,bátorság.Engem pl ez az,ami egy adott kapcsolatban megtart.Nem kell félisten kinézetűnek lennie asrácnak ahhoz,hogy a lányok tapadjanak rá.
2011. febr. 8. 09:29
 34/37 anonim ***** válasza:
Ez a"legyünk már tökösebbek" dolog nem olyan egyszerű, pláne annak, akinek már volt elég negatív tapasztalata nők miatt. Egy idő után már megunja az egészet, belefásul. Én sajnos már azon a szinten vagyok, hogy pl. ismerkedem egy lánnyal neten, sokáig beszélgetünk (hetekig, vagy hónapokig).Kezdek reménykedni, hogyhátha összejön a dolog, erre ír egy ilyet, hogy lehet, hogy összejövök valakivel. Mivel ez velem már sokszor megtörtént, így kb. csak úgy veszem fel, mintha ép elfogyott volna a boltba amiért mentem. Magyarul már annyira nem lep meg, mert szinte tudtam, hogy ez lesz. Ennek ellenére azért próbálkozok, de tudom, hogy semmi értelme. Sajnos ez így van, hogy van aki bejön a csajoknak, nőknek, van aki nem.
2011. febr. 8. 10:37
 35/37 anonim ***** válasza:

érdekes nekem ebből sosem származott problémám:)

ha valaki megtetszik a buszon vagy akárhol általába le is szólít.És azt kell hogy mondjam ez egy oda vissza játék.Én kitartóan nézem őt,mosolygok és akkor érzi hogy nyert ügye van:)Egyértelmű vagyok,de sose kezdeményeznék-Szóval csak picit megakartam védeni a férfiakat,mert ha te is tudod mit akarsz akkor azt meg is érzik és ők is bátrabbak

2011. febr. 8. 10:47
 36/37 anonim ***** válasza:

Na ehhez a kérdéshez most hozzászólok én is!

Én egy 21 és fél éves szimpla átlagos srác vagyok, minden érdekel, amiben van valami érdekes, vagy új. Ez alapján minden potenciális helyen szívesen összekeveredek lányokkal, legyen ez chat vagy fórum, főiskola vagy kínai büfé, busz megálló vagy a vonat egyik kabinfülkéje, csajokespasik.hu vagy egy sima élelmiszerbolt. Na meg a buli helyek. Állítólag talpraesett, laza fiú vagyok, és nem ijedek meg, ha egy nőt nyakon kell csókolni, vagy kipatentolni a melltartóját. :))

De! Ennek ellenére se kapok jeleket 1 lánytól sem, ha pedig igen, akkor valami szuperjól kódolt jeleket küldhetnek infraporton vagy mikrohullámokban vagy tudomis én, mert az 1000% hogy nő még nem jött oda hozzám, és akikez meg én mentem oda, azokról kiderült hogy bepasiztak vagy csak barátnak vagyok jó.

Amikor 19 éves voltam, eldöntttem hogy k*rvázni fogok, erre jött egy nagyon szép lány, nem bántam meg, hogy őt választottam. Ma már nem vagyunk együtt, de megint a k*rvázáson gondolkodom. Sajnálom, én mindent megtettem, hogy egy rendes lányt találjak, de ha egyszerűbb egy alkalmi csajjal járni, akkor ez nektek gáz.

2011. febr. 8. 12:41
 37/37 anonim ***** válasza:
a "tökös" férfiak a bnőjük mellett is azok maradnak, szerintem mindenki maradjon csak olyan, amilyen, nem kell tökösebbnek lenniük
2011. febr. 8. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!