Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és nem csak a magam nevében: LEGYETEK TÖKÖSEBBEK! Jó, akkor: Miért nem vagytok tökösebbek? (Nem vette be a rendszer, eredetileg csak az első másfél sor volt a cím)
én csak szeretnék feltenni egy kérdést:) ne röhögjetek ki de én már kapcsolatba vagyok bőven és ha vele vagyok nehéz férfiasan viselkednem mert tisztára bearanyosodom :D
Mostanában mondta hogy lehetnék kicsit vadabb férfiasabb. Nem volt még szex. Ötletek? csak ne oltsatok:D
Utolsó!
Írd ki saját kérdésnek, ez nem a te topikod!
érdekes nekem ebből sosem származott problémám:)
ha valaki megtetszik a buszon vagy akárhol általába le is szólít.És azt kell hogy mondjam ez egy oda vissza játék.Én kitartóan nézem őt,mosolygok és akkor érzi hogy nyert ügye van:)Egyértelmű vagyok,de sose kezdeményeznék-Szóval csak picit megakartam védeni a férfiakat,mert ha te is tudod mit akarsz akkor azt meg is érzik és ők is bátrabbak
Na ehhez a kérdéshez most hozzászólok én is!
Én egy 21 és fél éves szimpla átlagos srác vagyok, minden érdekel, amiben van valami érdekes, vagy új. Ez alapján minden potenciális helyen szívesen összekeveredek lányokkal, legyen ez chat vagy fórum, főiskola vagy kínai büfé, busz megálló vagy a vonat egyik kabinfülkéje, csajokespasik.hu vagy egy sima élelmiszerbolt. Na meg a buli helyek. Állítólag talpraesett, laza fiú vagyok, és nem ijedek meg, ha egy nőt nyakon kell csókolni, vagy kipatentolni a melltartóját. :))
De! Ennek ellenére se kapok jeleket 1 lánytól sem, ha pedig igen, akkor valami szuperjól kódolt jeleket küldhetnek infraporton vagy mikrohullámokban vagy tudomis én, mert az 1000% hogy nő még nem jött oda hozzám, és akikez meg én mentem oda, azokról kiderült hogy bepasiztak vagy csak barátnak vagyok jó.
Amikor 19 éves voltam, eldöntttem hogy k*rvázni fogok, erre jött egy nagyon szép lány, nem bántam meg, hogy őt választottam. Ma már nem vagyunk együtt, de megint a k*rvázáson gondolkodom. Sajnálom, én mindent megtettem, hogy egy rendes lányt találjak, de ha egyszerűbb egy alkalmi csajjal járni, akkor ez nektek gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!