Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Könyörgöm - és nem csak a magam nevében: LEGYETEK TÖKÖSEBBEK! Jó, akkor: Miért nem vagytok tökösebbek? (Nem vette be a rendszer, eredetileg csak az első másfél sor volt a cím)
valamelyik őserdőben élő törzsben valszeg jól éreznéd magad , meg ott naponta többször is megrángatnának , szal javaslom költözz valami ilyen helyre a boldogságod érdekében !
Sajnos mi "civilizált" "Férfiak" már csak ilyenek ... sőőőőt egyre rosszabbak leszünk ! Ha szeretnéd említek pár történelmi eseményt , meg aktuális dolgokat is ami miatt egyre töketlenebbek vagyunk és valószínűleg leszünk is !
Viszlát ! F 24és3/4
Egyet értek a 11:21-es válaszolóval, ez a mai metroszexuális divat szörnyű. Egy férfi legyen ápolt, de ne tollászkodjon többet a tükör előtt mint én, és ne nekem kelljen "megmentenem", ha van a sarokban egy pók...
De mindig kettőn áll a vásár... Ha a nők (főleg a fiatalabbak) olyan szövegekkel küldik el azokat a srácokat aki nekik nem jön be, amivel megalázzák, akkor ne csodálkozzak, ha a utána nem mernek próbálkozni.
Mellesleg mindkét nem nyafog, hogy nőies nőt, férfias férfit szeretne, DE tapasztalatom szerint, egy férfi csak egy NŐ mellett lehet igazán FÉRFI, és egy nő csak egy FÉRFI mellett lehet NŐ. Szóval gondoljuk végig, hogy megadjuk-e a párunknak a lehetőséget, hogy olyan legyen amilyen lehetne...
24/l
Talán azért, mert egy normális férfinek nem elég, hogy egy nő "jeleket küld". Olyat ET is tud. Legyetek ti is vonzóak, csinosak, intelligensek, tisztességesek, nőiesek, aztán majd könnyebben támadnak a pasik is.
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."
Az exem nemrég azt mondta, hogy túl határozott lettem mostanában, ez neki már sok lenne.
Határozottan kijelentettem, hogy szakítani akarok és határozottan odalépek egy lányhoz, ha tetszik.
Lehet, hogy túl sokat járok erdőbe... :-)
Kérdező!
Lehet, hogy mégsem külditek elég erősen azokat a jeleket. Én úgy vettem észre, hogy általában egy igan vastag falat építettek magatok köré.
Én (egy esetet kivéve) sohasem kaptam jeleket. Mindig nekem kellett kezdeményeznem. Odamegyek, üdvözlöm, próbálok beszélni vele, ő meg le se sz...
És állandóan ez megy. Pedig, ha valamivel, akkor a szókincsemmel nincs problémám. Mégis, vagy teljesen passzívak vagy pedig totál ellenségesek vagytok velünk.
Más: ha már a nők annyira híresek az érzelmi intelligenciájukról, akkor abba kellene belegondolniuk, hogy miféle kihívással szembesül manapság egy férfi.
Mégpedig: legyél magas, izmos, jóképű! Legyen jó kocsid és a bankszámládon is jócskán tartsál pénzt! Állandóan erősnek, jókedvűnek, határozottnak kell mutatkoznod, gyengeség soha szóba sem jöhet. Pörögjön a beszélőkéd, mulattasd állandóan a barátnődet, amennyiben bármilyen problémája van, azonnal ugrásra készen ott teremjél!
De a legjobb még csak most jön! Legyél egyszerre jófiú és rosszfiú, jófiú, hogy szeressen, mikor romantikázni akar és rosszfiú, hogy izgalmas legyél és vadulhasson veled néha!
Ha esetleg létezne olyan férfi, aki mindezen kritériumoknak megfelel és megadja mindezt a nőnek, akkor pedig a nő végül azért fog majd lelépni, mert a tökéletességtől fárad el. :)
Egyébként az előbb, amit írtam a jelekről: bár sosem kaptam se előtte, se utána egyértelmű jelzéseket a nőktől, egyszer velem is megtörtént. Megörültem, hogy na végre, erre kiderült, hogy épp unatkozott az illető csaj és a két barátnője és gondolták, megszívatnak egy pasit. Le is égettek keményen egy rakás ember előtt, nem is volt kedvem ottmaradni.
Na, remélem, most, hogy végigolvastad, már egy kicsit világosabb lesz előtted is a kép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!