Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
17 évesek vagyunk barátommal!1,5 éve járunk nekem ő az első igazi barátom neki már volt több barátnöje(de hosszu igaz kapcs.énvagyok)!Nagyon szeretjük egymást és lehet hogy még fiatal vagyok de szivessen leélném vele az életem,viszont félek hogy lemaradok dolgokrol és nem lesz "pasizos"korszakom:)szeretném majd kiprobálni több fiuval de nagyon szeretem mellette a barátom!Ki hogy van ezzel?Vagy egyszer ujra egymásba gabalyodom a mostani barátommal?
2009. okt. 1. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát általában olyannal jön össze egy értelmes ember, akivel szívesen leélné az életét. Jó esetben.

Szóval ha majd jön a következő, vele is majd szívesen leélnéd az életed, és ugyanígy tovább tovább..

2009. okt. 1. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Tudod én (fiú) nagyon szívesen vállalkoznék erre a feladatra, hogy megismertessem veled a "pasizós" korszakot.

Te meg akkor légyszives segíts webszervert telepíteni :D

2009. okt. 1. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
nálam még webszervert sem kell cicergetni! elég ha fölmosol.
2009. okt. 1. 18:28
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes válaszokat!!!!....

Valaki aki segitene?megköszönném:)

2009. okt. 1. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam is így volt, és a környezetemben mindenkivel. Szerintem természetes, hogy aki fiatalon kezd hosszú távú kapcsolatba, az előbb utóbb másra vágyik, tapasztalatszerzésre. Ha úgy érzed tényleg szereted a barátod, akkor még menthető a kapcsolat, csak új dolgokkal kell feldobni az életeteket minden területen...

De véleményem szerint ezzel csak az időt húzod, hiszen úgyis a kíváncsiság győz, és ki tudja, lehet, hogy egy sokkal hozzád illőbb pasit találsz majd.

21/L

2009. okt. 1. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. 17 voltam amikor összejöttem a barátommal, mi is több mint 1 éve vagyunk együtt, és igen nekem is volt már ilyen gondolatom, de tudod ilyenkor arra gondolok hogy ez idő alatt mennyi közös élménnyel gazdagodtunk, az sem utolsó szempont hogy mit meg nem tett értem, éshogy mai napig nagyon szeretem, plussszban vele feküdtem le először, ami szmámomra egy nagyon fontos köteléket jelent. Ismeri az egész családom és imádják, nem csinálnám mégegyszer ugyanezt végig senkivel, miért ne élhetném le vele az egész életem!!??:):) Egyszóval ha igazán szereted a barátodat ne bántsd meg, és ne hagyd el egy bizonytalanért...mert ki tudja fogsz e valakit valaha úgy szeretni mint most őt, és ami még fontosabb Téged fog e valaha, valaki úgy szeretni ahogy Ő...:):)
2009. okt. 4. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!