Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? Hogyan teszi magát túl ezen?
3 éve élek egy kapcsolatban, ami nagyon jól működött az utóbbi fél évet leszámítva. A barátom egy nagyon rendes srác, de néhány hónapja rájöttem, hogy már nem vagyok belé szerelmes, és a szexuális életünk a régi pezsgéshez képest unalmas rutin lett.
Ő azonban még mindig szerelmes belém, és ha szakítok vele, szerintem az nagyon padlóra fogja tenni. Az egyetemen megismerkedtem egy sráccal, akivel nagyon bírjuk egymást, és a barátságból szerelem lett részemről, de szerintem ő is így van ezzel. Nem csaltam meg soha a barátomat, a másik sráccal még egy csók sem volt, csak sokat vagyunk együtt napközben, és nagyon jókat beszélgetünk, nevetgélünk. Vele el tudnám képzelni a jövőben.
Hogyan mondjam meg ezt a barátomnak? Nagyon félek ettől. Ő még minden nap elmondja nekem, hogy mennyire fontos vagyok az életében.
24L
valószínűleg túl fogja élni. egyikőtök idejét se vesztegesd azzal, hogy halogatod a szakítást. minél jobban elodázod, annál erősebben fogja érezni, hogy valami nincs rendben; végül pedig azt fogja gondolni, hogy becsaptad. nehéz a szakítás, de fiatalok vagytok, ki fogja heverni, talál majd egy másik lányt, aki szereti.
csak legyél vele őszinte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!