Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát?
Királylány!
A fiúk többsége ABSZOLÚT IMMUNIS a dátumokra! Föl sem merül benne, hogy bármiféle dátumot is meg kéne jegyeznie!
Ahogy látom, téged sem az az 5% talált meg, aki kivétel.
Ha szeretnél valamit ezen a napon, akkor kérd meg őt erre.
Ha szereted, és ő is szeret - akkor ezen ne problémázzál.
Én se tudom, mikortól számítjuk a járást. Múltkor meg is kérdezte valaki a barátomtól, erre odafordult hozzám, mert ő se tudta. Még most se tudjuk :) Azt hiszem ki kéne egyeznünk valamiben.
Meg kéne kérdezned a barátodat, hogy mikor is kezdtetek járni, és ha nem tudtok dűlőre jutni, nevezzetek ki egy napot neki, vagy legyen az a nap, mikor először találkoztatok, vagy amikor először csókolóztatok.
szia,en sikeresen kifogtam azt a pasit,aki tudja mikor volt az elso randink.Sot multkor beszelgettunk,es meg o mondta,hogy ma van ket honapja,hogy talakoztunk.en csaj vagyok es nekem nem jutott eszembe:)
ha meg mindenkibben megakarod unnepelni akkor kerdezd meg tole ,hogy mi volt ennyi meg ennyi honappal korabban.ha meg nem jut eszibe,nyugodtan mond meg neki,hogy mi volt,es ha szeret nem fog semmit szolni,es lehet hogy legnagyobb meglepetesedre kapsz valamit,ha meg nem,akkor konyveld el ugy,hogy o egy pasi,akinel nincsenek datumok.
öm a dátumok számomra is elég kellemetlenek, mondjuk a családomban élők fontos dátumait ismerem (névnap, szülinap), de igazábol ami lyan dolog, hogy nem igazán érdekel, azok elalélnak a fejemből. Persze a barátodnak fontos vagy, akkor számára fontosak a veled kapcsolatos dátumok is. Mikor én a barátnőmmel kezdtem járni, pontosan én sem jegyeztem meg mikor volt az első csók, meg ilyenek, de eltelt 1 hónap és utána visszaszámoltam, mert mi is beszéltük ezt ketten, hogy azért illik tudni. Szerintem ha kicsit rávezeted, hogy kiváncsi vagy hogy tudja e mikor volt az első csók, meg ilyesmi, és hagysz neki egy kis időt, sztem tuti elagyal rajta, és tudni fogja.
szia:)
19/f
Szia. Ez furi, az én barátom minden dátumot tud. És érdekli is. Van olyan, hogy ő szól valami miatt, vagy valami apróságot ő észben tart, én viszont nem. Nem gondolnám h nagyon sokan nem foglalkoznak vele. Szerintem azért az átlag tudja.
Egyébként furcsa nekem h a 7 hónapra kérdezel rá, mért nem a 6-nál tetted meg, az a fél év. Meg lehet, hogy valamire számított, hirtelen nem tudta mire gondoljon mikor a dátumot mondtad. Attól tudhatja.... Eddig tudta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!