Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zaklatás? Küldtem egy szerelmes képeslapot az exemnek azzal a szöveggel, hogy örökké szeretni fogom. Nagyon mérges lett.
Az a baj hogy olyan szinten megrögzött vagy, hogy magadtól sosem lennél képes arra hogy ne foglalkozz vele többet.
Itt ő tudna a legtöbbet segíteni azzal, hogy ha őszinte lenne és megmondaná h "hagy békén keress mást felejts el ennyi volt nem érdekelsz" (vagy valami hasonló)
Azért mondta, mert ez is egy szokásos szöveg amikor nem akarjuk a másikat nagyon megbántani. Egy normális ember ért a szóból és tudja hogy bár felajánlotta hogy beszélgessünk amikor csak akarunk, de valóságban nem kell készpénznek venni. Mondta, de nem gondolta komolyan.
Azt hogy te letérdeltél, és sírva könyörögtél. Ne haragudj de kezeltesd magad, mert te bekattantál. Nagyon gáz amit csináltál, és az sem kizárt hogy a hátad mögött a haverjaival éppen rajtad és a viselkedéseden röhögnek..
Már mondta, többször is..
Nem bírok belenyugodni, hogy ilyen hamar a hülyeségem miatt elvesztettem. ( 3 hónapot voltunk együtt)
Úgy érzem sokkal több lett volna ebben a kapcsolatban ha nem cseszem el ezért nem tudok túllépni mert érzem, hogy "erőszakos" vége lett. Sosem szerettem még ennyire senkit és nem segít a felejtésben a tudat, hogy az én hülyeségem miatt mentünk szét. Sokkal több volt ebben a kapcsolatban ezért nem tudom elfogadni nem hiszem el, hogy ennyi és igy volt megirva..
Na azon végképp ne gondolkodj, hogy mit gondol rólad ő meg a barátai. Már nem az életed része. Te is gondolhatsz róla sok mindent, ő sem tökéletes, hiszen senki sem az. A szakításban mindig mindkét fél kőkeményen benne van, hiába szakít általában az egyik, akkor sem azé az egész felelősség, akivel szakítanak.
Mondja, hogy beszéljetek, de őt mégsem érdekli, hogy mi van életedben, különben írna neten, vagy bármi. Akkor téged se érdekeljen. Jön majd olyan, akit érdekelni fogsz. És igen, lehet hogy vele sem tart majd örökké, meg az azutánival sem, de így jutsz el ahhoz, akivel nagyon sokáig együtt tudtok lenni, és akinél már biztos nem fogsz térden állva könyörögni, ha mosolyszünet lesz.
Nem tudod megváltoztatni az embereket!
Igyekezz, hogy ne cseszd el a következőnél és felejtsd el a "mi lenne, ha"-kat. Csak előre nézz! És nem te cseszted el, együtt csináltátok, bármit is tettél, annak oka van, és kevéssé hiszem, hogy megmondaná a tényleges okot. Nyugodtabb lennél, ha azt mondaná: "már nem tetszett a nevetésed" ? Nem hiszem...
Látod, letiltott..., ő sem valami kulturált, ha ezt tette. Keress dolgokat, hogy lekösd magad, aztán jönni fog új szerelem, új valaki. Lesz olyan, aki csak pár hétig tart, és segít tovább lépni, lesz olyan, akivel megélheted a tartós boldog kapcsolatot is. Csak soha ne add fel! :)
És őt zárd le. Mennyi mindent csinálhattál volna ehelyett, csak gondolj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!