Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok érzek pillangókat a gyomromban?
Figyelt kérdés
Előfordul néhány helyzetben, hogy összeszorul a gyomrom, vagy épp pillangókat érzek benne, amikor olyan különösen néz rám, és/vagy ér hozzám a legjobb fiú barátom. Pár hete megváltozott a tekintete, másképp néz rám, mint másokra, és ez nem csak nekem tűnt fel. Több gondját osztja meg velem mostanában, szóval egyértelműen mélyült a kapcsolatunk. És elég gyakran nézi a számat. Na meg előfordul, hogy a pillangók mellett a lábam között is érzek egy kis bizsergést. Olyan melegen néz rám, valami kis csillogás játszik a szemeiben ilyenkor, nem tudom megmagyarázni. Na meg többször is ér hozzám. Amikor mások felvetik, hogy mi mennyire összeillünk, meg hogy össze fogunk jönni, nem mond semmit. Pedig régebben ellenkezett. Mostanában én vágok rá valami olyasmit, hogy már együtt vagyunk, csak jól titkoljuk, vagy hasonló. Szóval vannak jelek, de mégsem lép semmit. A kérdésre visszatérve, szerelmes vagyok belé? A pulcsijával alszok, szeretek mélyen beleszagolni, szeretem az illatát, megnyugtat. Sokszor legszívesebben úgy megölelgetném, hogy valószínűleg nem élné túl, vágyok rá, hogy megcsókoljon, hogy magához húzzon... Szóval tetszik, és nagyon szeretem is. Létezik, hogy beleszerettem? Milyen jeleket küldjek felé, amitől nem ijed el, de mer lépni, ha esetleg többet érez? Csak mert nagyon jóban vagyunk. Simán ülünk egymás ölébe, birkózunk, stb. 17/L2013. máj. 14. 17:45
1/4 sni válasza:
igen szerelmes vagy! bár nem tudom, milyen a pillangó a gyomorban....
2/4 anonim válasza:
szerintem a felsorolt jelek alapján biztos,hogy beérezted a helyzetet,ha nem is lettél szerelmes,akkor nagyon erős fellángolás. szerintem öleld meg sokszor,vagy csússzanak el a puszik a szája felé,hátha kapcsol :)
azért a pillangók miatt nem ártana konzultálni egy belgyógyásszal,nem túl egészségesek a repkedő pillangók :P
3/4 anonim válasza:
Jól lakok én még pulykát is érzek a gyomromban :D
4/4 anonim válasza:
"Az nem pillangó lesz."
- egy predator gondolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!