Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok, soha nem voltam még szerelmes és úgy érzem nem is leszek!?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy nekem miért nem jött össze eddig. Úgy érzem nem vagyok képes a szerelemre. Sok fiú udvarolt már nekem de egyik iránt se éreztem semmit. Velem van a baj?? Nincsenek érzéseim? Vagy majd csak szerelmes leszek egyszer? Na de mikor?!2013. máj. 14. 01:31
1/7 anonim válasza:
lehet többre lenne szükséged némi udvarlásnál a szerelemhez. pl romantikus találkák, testi kapcsolat, ilyesmi.
2/7 anonim válasza:
Egyszer mindenki szerelmes lesz. Nem hiszem hogy van kivétel. :) Pl. a legjobb barátom 26 évesen lett szerelmes. Én 17 évesen. A szerelem öl, butít és romba dönt :) Jó is meg nem is.
Szóval csak türelem eljön az idő.
3/7 anonim válasza:
Igen, egyértelműen, és szinte biztos hogy veled van a baj. Éretlen vagy. Nem kell ezt hajszoln, egyszer majd utólér úgyis ;-)
4/7 A kérdező kommentje:
Több is volt udvarlásnál. Egy pár kapcsolat, romantikus találkák is...
De én most akarok szerelmes lenni! Úgy érzem kimaradtam valamiből amit egy csomó ember már ilyen idősen átélt.
2013. máj. 14. 02:19
5/7 anonim válasza:
Örülj neki, hogy még sohasem volt részed benne, annak pedig főleg örülj, hogy nem is vagy rá képes. Legalább ép ésszel át tudod gondolni, mit akar a ribi és még időben elhajthatod!
6/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.. :D
2013. máj. 14. 02:30
7/7 anonim válasza:
Ennyi idősen még én sem voltam, én is azt hittem, hogy nem is vagyok rá képes, először nálad öt évvel idősebb koromban lettem szerelmes, de akkor annál jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!