Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok belé, de van barátja. Mit csináljak?
Van egy lány, eddig is jóban voltunk, de mostanában nagyon sokat beszélgetünk (én kezdeményezek), van barátja 2 éve, de mostanában vannak problémáik. Nagyon jó barátjának tekint, de én nagyon szeretem őt. Egyszer volt róla szó, hogy szakítana a barátjával, mert nagyon bunkó volt vele a srác..végül is kibékültek. Rengeteg dologban hasonlítunk, olyan mint én, csak lányban..hihetetlen. Ezért tudom, hogy nem fog tudni dönteni, hogy mit csináljon a barátjával..
Nem bírom nélküle..mit tehetnék?
20 F
Haver ha ő csak a felét érezné veled szembe mint amit te, akkor már nem lenne barátja. Hidd el, ezt a helyzetet már én is szívtam be. Te vagy a lelki szemeteskukája, meg a barátja akivel mindent megoszt, DE ennél SOHA nem leszel több.
Már kétszer éltem át hasonló helyzetet, pedáloztam a csajnál, hallgattam hogy minden szar a kapcsolatában, ott voltam, próbáltam vigasztalni, igyekeztem éreztetni hogy én ott vagyok akkor is ha a srác már nem lesz. Finoman igyekeztem rávezetni hogy ez neki se jó, lépjen tovább. De mindkét esetben maradtak a szarba, aztán miután elegem lett mind a kettő szakított pár hónapra az után hogy végképp feladtam a szélmalomharcot.
Egy dolgot jegyezz meg! Ha valakinek van egy megszokott, kialakult kapcsolata akkor nem fogod tudni kirángatni belőle, hiába szar. Az ember inkább ragaszkodik ahhoz ami tuti, mint hogy belevágjon valami tök újba, ami lehet hogy rosszabb lesz, vagy nem tart semeddig. Nem szeretünk kockáztatni, túl nagy visszatartó erő hogy mi van ha két szék közt végezzük a pad alatt.
Szummázva a lényeget, esélyed sincs, minél később jössz rá, annál tovább szenvedsz. Felejtsd el a csajt, még ha szakít is, akkor se fogsz neki kelleni. Ez biztos.
Istenem, ha azt nem mondtad volna h jóban vagytok,akkor tökre ráillene a helyzetemre. :D
A válasz amúgy: nem tudsz mit tenni, csak várni. Egyébként sztem ha már hosszú ideje megy ez, akkor nem lesz köztetek több barátságnál.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Megpróbálom valahogy elfelejteni, még ha nagyon nehéz is lesz.
Ezek a válaszok most kellettek egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!