Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy már szerelmes belém és nem csak tetszem neki?
Nagyon érzelmes, kedves srác. Az elejétől fogva nagyon udvarias velem. Állandóan csókolgat, puszilgat, megölel, megfogja a kezem és stb...Szinte le sem veszi rólam a szemét, bókolgat, tetszeni akar nekem, a kedvemben jár, alkalmazkodik hozzám. Alig akar elengedni, mindig én kezdeményezem az elválást a találkozások alkalmával.
Ha már pár randi után így viselkedik, akkor honnan tudom fogom tudni, hogy mikor lesz szerelmes belém vagy lehet már most is az? Vagy csak azért ilyen, mert ilyen a személyisége? Félre ne értsétek, én ennek nagyon örülök, nagyon kedves srácnak tűnik és is oda vagyok érte, de szinte túl szép, hogy igaz legyen...
Ismerős...
hát figyelni kell a jeleket,pl ha kimondja a neved,vagy ha csak úgy kapsz tőle valamit,esetleg ha elmondja mit érez,bár ha szerelmes akkor elég nehezen fogja elmondani,de ha tényleg szerelmes vagy ha érez valamit,akkor nem fogja tudni megállni,hogy ne mondja ki,hogy szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!