Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak azért szeretem mert ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért szeretem mert ő szerelmes belém? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
Első kapcsolatomról van szó. Együtt vagyunk már majdnem 3 hónapja, de mostanában azon gondolkozok, hogy nem tudok mondani egy jó tulajdonságot sem róla. Szünetet kértem tőle, mert sokszor megbánt. Közben sok mindent átgondoltam, szóval csak azért szeretem őt, mert szeret engem?

2013. máj. 14. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hogy szeretsz valakit azt neked kell érezned belül. Ezt így nem lehet megmondani. Mit érzel amikor vele vagy?
2013. máj. 14. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e, mert nem érzem úgy, hogy belehalnék ha elhagyna/elhagynám. Mikor együtt vagyunk jól érzem magam vele. De sokszor megbánt, a barátok szerint is szakítanom kéne vele.
2013. máj. 14. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Leírtad a lényeget. Még szereted őt, viszont ha szakítanátok akkor nem bírnád ki nélküle.
2013. máj. 14. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:

De nem tudom mennyire van jövője ennek a kapcsolatnak, mert majdnem heti szinten összeveszek vele és a hétvégén mindig oda jutok, hogy alaposan átgondolom a szakítást.

Különben köszönöm a segítséget, ment a zöld kéz :)

2013. máj. 14. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!