Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez zaklatás a részemről?
Figyelt kérdés
A barátommal eddig jól megvoltunk, de már vagy 3 napja nem hív. Ezért gondoltam hogy ma felhívom. Már vagy 5-ször hívtam, de nem vette fel.2013. máj. 14. 10:04
1/9 anonim válasza:
Hát esélyes lesz rá, minden a következő lépéseken múlik.
Persze lehet csak dolgozik, nincs nála a telefon, nincs rajta pénz nem vette észre.... bölcsebb lenne ha sms küldenél neki, hogy mizujs..régen beszéltünk stb stb
Ha válaszol, akkor rácsörögsz :)
2/9 anonim válasza:
Ha letolod és számon kéred, akkor zaklatásnak fogja érezni, ha mintha mi sem történt volna nem. Sok oka lehet, hogy nem hívott még, illetve nem vette fel. Reménykedjünk a jóban.
3/9 anonim válasza:
Ha majd megnézi a telefonját visszahív. Nem értelek minek hivogatni?
4/9 anonim válasza:
Nem tudom nálatok hogy működik, de ez a 3 nap szerintem sok. Mi minden nap beszélünk minimum 2-3 alkalommal. Elképzelni nem tudom, hogy napokig ne beszéljünk...
5/9 A kérdező kommentje:
Ez már nekem furcsa. Előfizetéses a telefonja tehát visszatudna hívni. 3 napja semmilyen formában nem jelentkezett, még a facebookon sem írt.
2013. máj. 14. 11:07
6/9 A kérdező kommentje:
A tegnap is próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva a telefonja.
2013. máj. 14. 11:08
7/9 anonim válasza:
5 Nem kiváncsi rád. Egy faszi, ha érdekled, az nyomul ezerrel. Jelentkezik, az addig nem nyugszik mig személyesen nem tud elérni.
8/9 anonim válasza:
Ki lakik ott keleten szekszuális zaklatás p-panda
9/9 anonim válasza:
Mi ki se birnánk ha egy nap nem beszélnénk, pedig 2 éve együtt vagyunk.
Furi,hogy azt irod másnap már ki is volt kapcsolva a telója...Mostmár ne keresd semmiképp, neki kell lépnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!