Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha ennyire hiányzik?

Figyelt kérdés

Nem láttam már két napja, a maival együtt három. Holnap megint 24-ezik, utána megy körútra, úgyhogy még 2-3 napig nem látom.

És az a baj, hogy nagyon hiányzik.. :/ Mert most hatalmas szükségem van rá, hogy egy kicsit megöleljen, mert most olyan rossz minden itthon is, meg suliban is stb. Ő meg ha körúton van akkor ő vezet nem telefonálhat, kétszer beszéltünk amikor épphogy megállt tankolni.

Ha 24-ben van akkor meg melózik úgyhogy kilőve bármilyen kommunikáció is..

Mit csináljak?

Egészen idáig tanultam, de most nem tudok mit kezdeni magammal..

17/L a barátom 21

2013. máj. 13. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Foglald el magad, sportolj, beszelgess a barataiddal, tanulj, fozz akarmi amit szeretsz!:) nem sokat kell kibirnod,hajra
2013. máj. 13. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni. Én most 6. napja nem találkoztam a barátommal, mert osztálykiránduláson voltam, és csak néha-néha, mikor időm engedte, meg erőm küldtem egy szösszenetnyi SMS-t. Nekem is nagyon hiányzott, de utána, mikor végre találkozni fogunk, sokkal jobb lesz.
2013. máj. 13. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

nem igazán tudsz mit csinálni :(

h a ölelésre vágysz azt adhatok én is :) de gondolom hogy tőle szeretnéd..

2013. máj. 13. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:

hát ez most nagyon nem jó így.. :/

csak most itthon sem jó, mert eléggé szar az anyagi helyzetünk és anya mindent rajtam tölt le.

a suliban nincsenek igaz barátaim.. ma egésznap nem foglalkozott velem senki, nem is beszéltem senkivel..

szóval olyan rossz..

2013. máj. 13. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Jajj skacok ez nagyon nem megy... most beszéltünk telón.. Még csak most van Győrnél.. :/ ma már biztos nem találkozunk és akkor holnap 24 aztán meg megint körút..

nem bírom.. át akarom ölelni.. hozzá akarok bújni :S

2013. máj. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!