Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ennyire hiányzik?
Nem láttam már két napja, a maival együtt három. Holnap megint 24-ezik, utána megy körútra, úgyhogy még 2-3 napig nem látom.
És az a baj, hogy nagyon hiányzik.. :/ Mert most hatalmas szükségem van rá, hogy egy kicsit megöleljen, mert most olyan rossz minden itthon is, meg suliban is stb. Ő meg ha körúton van akkor ő vezet nem telefonálhat, kétszer beszéltünk amikor épphogy megállt tankolni.
Ha 24-ben van akkor meg melózik úgyhogy kilőve bármilyen kommunikáció is..
Mit csináljak?
Egészen idáig tanultam, de most nem tudok mit kezdeni magammal..
17/L a barátom 21
nem igazán tudsz mit csinálni :(
h a ölelésre vágysz azt adhatok én is :) de gondolom hogy tőle szeretnéd..
hát ez most nagyon nem jó így.. :/
csak most itthon sem jó, mert eléggé szar az anyagi helyzetünk és anya mindent rajtam tölt le.
a suliban nincsenek igaz barátaim.. ma egésznap nem foglalkozott velem senki, nem is beszéltem senkivel..
szóval olyan rossz..
Jajj skacok ez nagyon nem megy... most beszéltünk telón.. Még csak most van Győrnél.. :/ ma már biztos nem találkozunk és akkor holnap 24 aztán meg megint körút..
nem bírom.. át akarom ölelni.. hozzá akarok bújni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!