Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden egyes alkalommal elmondom neki, hogy mennyire hiányzik miért tűnik el mégis napokra?
Figyelt kérdés
Amikor együtt vagyunk annyira aranyos velem és megértő aztán felszívódik napokra kifogásokkal. Elég lenne egy sms vagy egy telefon, de az sincs. Ragaszkodok hozzá, teljesen belezúgtam és nem hinném, hogy ez nagy kérés. Nem akarom mondogatni, mert nem akarok rátapadós p.csának tűnni, aki folyton nyavalyog. Miért csinálják ezt a pasik? 21L2013. máj. 12. 18:53
1/5 anonim válasza:
mert a pasik nem akarnak minden nap eegyutt lenni..kell nekik a szabadsag hogy tudjanak a haverokkal sorozni szorakozni..ne mond neki mindig h hianyzik es probald meg hogy nem te keresed..hidd el ha szeret keresni fog.sok sikert csajszi!;)
2/5 anonim válasza:
hát ez tényleg kiborító helyzet. nekem volt ilyen barátom, iszonyat nehezen viseltem az eltűnéseit, de nem nagyon volt mit tenni, ha elmondtam neki ezeket, azt felelte, hogy neki ilyenek az igényei, kell a saját tér, szabadság.. ráerőltetni meg nem akartam magam. persze nem tartott sokáig a dolog, nem illettünk össze... szerintem 2 lehetőség van, 1, hogy részéről nem annyira komoly a dolog, 2, szeret, de egyszerűen ilyen a személyisége, térre van szüksége, és nem az az egymásra tapadós fajta. ezt vagy elfogadod és megalkuszol, vagy keresel mást.
20l
3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom magamhoz láncolni és abszolút nem zavar, ha elmegy a haverokkal ide oda és nem is vágyam vele menni ilyenkor. De ő 4-5 napokra eltűnik úgy, hogy azt se tudom, hogy él-e még. Ha rákérdezek mindig az van, hogy suliba kellett mennie, tanult vagy melózott. De olyan is sokszor volt, hogy otthon pihizett és eszébe se jutott,hogy velem is pihizhetne. Ettől mindig úgy érzem, hogy ha több ideje van unatkozni rám csak akkor van idő és igény.
2013. máj. 12. 19:04
4/5 anonim válasza:
akkoor meg tenyleg ulj le vele ezt megbeszelni mert az mar tenyleg nem allapot h 5napig nemis jelentkezik?es te hivod mindig?egyszer probald ki hogy hagyod nem keresed...
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, napok után ő jelentkezik nálam. Persze volt, hogy én is kerestem, mert azt gondoltam azért nem keres, hogy én is keressem. De lerázott egy sms-el vagy telefonnal vagy vmivel. Rájöttem, hogy felesleges nekem ,mert úgyis akkor kerül amikor ő akar. Annyira dühös tudok rá lenni, de amikor meg velem van elmúlik, mert annyira édes.
2013. máj. 12. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!