Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszik egy lány egy fiúval és az első alkalommal a fiú elmegy rá 5-10perc múlva a második aktusnál a fiú nem megy el, de az óvszer a lányban marad és csak másnap vizeli ki, attól teherbe lehet esni? és mégis, ez hogy történhet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 00:29
2/9 A kérdező kommentje:
vélemény? :S
2011. máj. 14. 00:41
3/9 anonim válasza:
Ha az óvszer benned maradt/"becsúszott" és azt használtátok először is, akkor teherbe eshetsz.
DE:
1. ugyan azt az óvszert nem használjuk kétszer
2. ha a hüvelyedben van az óvszer nem tudod vizelettel kihajtani, mert a vizelet nem a hüvelyből jön.
Ha az óvszer ugyan az volt ajánlom sürgősen menj el nőgyógyászhoz és írass fel 72 órás tablettát (persze ha az aktus óta nem telt el 72 óra).
4/9 A kérdező kommentje:
nem ugyan az volt az óvszer
2011. máj. 14. 00:43
5/9 A kérdező kommentje:
ja.. és ez tegnap délután történt, és még aznap este zuhanyzásnál "nem találkoztam vele" , csak ma este :S .. , nem értem :S
2011. máj. 14. 00:45
6/9 anonim válasza:
hát a terhesség esélye így is fennáll, az előváladékban is lehet spermium
7/9 anonim válasza:
Egyébként ezt hogy sikerült összehozni? Mármint, hogy teljesen eltűnt benned? Nálunk is volt, hogy lecsúszott a gumi, de mindig kilógott annyira, hogy ki tudjuk szedni.
8/9 A kérdező kommentje:
kerestük még akkor, magunkon is h nem e ragadt ránk vagy vmi.. , és semmi.. nem vettük észre, én tegnap se a zuhanyzásnál, csak ma délután
2011. máj. 14. 00:52
9/9 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni menj el az orvoshoz, aztán vagy felír valamit vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!